Nieuws

  • Alles
  • ‘Koken met Sjan’ op de PRIMO.
  • Blog
  • Recepten

Pizza op Green Egg

Pizza dag voor vier personen We beginnen met het maken van het deeg, deze maken we een dag van te voren. Dit heb je nodig voor het pizzadeeg : 900

Picanha Reverse sear op de Primogrill!

Picanha!! Perfect om op de primogrill te bereiden. De Nederlandse naam voor picanha is staartstuk. Een lekker stuk vlees dat komt van de achterkant van de rug  boven de staart

Highway Chicken van de BBQ

Vandaag  de Highway  Chicken  van de BBQ gemaakt het was een toppertje. Voorbereiding van de kip, knip met een wild-schaar de ruggengraat er uit en druk de kip als een

Gerookte zeebaars op een salade met Spaanse chips!

Roken op de Primogrill doe ik regelmatig. Het is zo lekker om zelf te roken. Vandaag neem ik zeebaars. (Neem ook eens makreel en gebruik hetzelfde recept). Roken heeft het

Bavette met Roquefort aardappel (Cavemanstyle als je durft)

Wat is er niet lekkerder dan een mooi stuk bavette van en centimeter of 3 dik! Bezuinig er niet op en koop het bij de beste slager uit jouw buurt.

Gegrilde Ananas met cheesecake limoncellocrème!

Gegrilde ananas…. Wie vindt dat niet lekker!? Ingrediënten voor 4 – 4 Plakken verse Ananas zonder schil – 150 gram Roomkaas – 150 gram Volle kwark – Een paar eetlepels

Venkel met roerbakgroenten uit de BBQ-wok

Ingrediënten voor 2 – 1 grote venkelknol in 4 plakken gesneden (wintervenkel voorstomen) – 1 Gele paprika – 1 Prei – 100 gram Champignons – 5 Bospeentjes of andere worteltjes.

Gevlinderde kip onder een baksteen

Dit is echt één van mijn favoriete recepten. Het is heerlijk en snel klaar. Gewoon door de week na je werk! De PRIMO aansteken en een lekker kipje grillen met

‘Koken met Sjan’ op de PRIMO

Ben je een doorgewinterde barbecuekenner? Of ben je een beginner? Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt. Eten bereiden op een PRIMO kan iedereen! Het is echt niet moeilijk!

Primogrill aansteken doe je zo.

Je steekt de Primogrill snel en makkelijk aan en temperatuur is perfect te beheersen. Doe de deksel open en leg één houtwolkrul per kant een beetje tussen de houtskool. Steek