Skip to content

Fraaii Buitenkeukens

Bij Fraaii Buitenkeukens staan innovatie en kwaliteit centraal. Met een focus op stevige materialen en duurzame technologieën ontwerpt Fraaii keukens die niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog zijn.

Fraaii long 2
Roestvrijstalen handvatten
Keuze uit verschillende materiaal werkbladen
Mogelijkheid om barbecues of ander kookapperatuur toe te voegen

Fraaii Buitenkeukens - De ideale keuze voor een buitenkeuken

In wereld van buitenkeukens is Fraaii Buitenkeukens een uniek merk. Opgericht met een visie op maatwerk en klantgerichtheid, biedt Fraaii klanten de unieke mogelijkheid om via een eigen configurator hun ideale buitenkeuken samen te stellen. Dit betekent dat elke keuken aangepast kan worden aan individuele wensen en behoeften, van materiaalkeuze tot en met de indeling van de kookapparatuur.

Wat maakt een buitenkeuken van Fraaii zo uniek? Het antwoord zit in de combinatie van maatwerk met geavanceerde, innovatieve oplossingen. Elke keuken is uitgerust met mogelijkheden tot personalisatie, wat elke keuken uniek maakt. Deze keukens zijn ontworpen om niet alleen functioneel te zijn in alle weersomstandigheden, maar ook om esthetisch aan te sluiten bij moderne outdoor levensstijlen.

Langdurige Kwaliteit Fraaii Buitenkeukens zijn gebouwd met duurzaamheid en kwaliteit als uitgangspunten. Met stevige materialen en geavanceerde productietechnieken zijn deze keukens gemaakt om lang mee te gaan, wat zorgt voor een duurzame investering in uw buitenleven.

Configurator

Met de online configurator van Fraaii Buitenkeukens is het mogelijk om helemaal naar uw eigen wensen en behoefte een buitenkeuken samen te stellen. Er is keuze uit verschillende opstellingen, materialen, kleuren, grepen, onderstellen en modules die u kunt toevoegen.

Door gebruik te maken van de Fraaii configurator verzekert u zich van een buitenkeuken die geheel aan uw verwachtingen voldoet, perfect afgestemd op uw persoonlijke kookstijl en de manier waarop u entertainment biedt in de buitenlucht. Dit alles met de garantie van kwaliteit en duurzaamheid waar Fraaii Buitenkeukens bekend om staat.

Een greep uit onze Fraaii Buitenkeukens

 • Fraaii Douglas Tafel Standaard + Douglas Werkblad

  794,99 incl. btw
 • Fraaii Stalen Tafel Fraké Storage + houten werkblad

  2.195,00 incl. btw
 • Fraaii Stalen Tafel Eiken Standaard + Graniet Werkblad

  2.395,00 incl. btw
 • Fraaii Eiken Compact (doorlopend graniet werkblad)

  2.495,00 incl. btw
 • Fraaii Stalen Tafel Eiken Inferno + Graniet Werkblad

  2.995,00 incl. btw

Duurzame buitenkeukens

Fraaii Buitenkeukens zijn voorzien van duurzame houtsoorten. Het zijn snelgroeiende loofhoutsoorten afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in West-Afrika. Het hout staat bekend om zijn duurzaamheid en biedt een strakke, stijlvolle en exotische uitstraling die elke buitenkeuken verrijkt. Door het gebruik van dit hoogwaardige hout samen met geavanceerde productietechnieken, zijn deze keukens gebouwd om lang mee te gaan, wat ze tot een duurzame investering in uw buitenleven maakt. Het ruime werkblad van biedt voldoende plaats om gerechten voor te bereiden of barbecue accessoires neer te leggen. Bovendien zorgen de handige opbergkastjes, eveneens gemaakt uit duurzaam hout, voor extra comfort en werkruimte in uw buitenkeuken. De deuren van deze kastjes zijn uitgerust met roestvrijstalen handvatten, die een mooi contrast vormen met het natuurlijke hout en zorgen voor een moderne en functionele uitstraling.

Wat maakt een Fraaii buitenkeuken zo uniek?

Waarom zou u kiezen voor een Fraaii buitenkeuken? De reden is simnpel: Fraaii Buitenkeukens biedt een ongeëvenaarde kookervaring in de open lucht. Deze keukens zijn ontworpen om aan al uw kookwensen te voldoen. Bovendien zijn Fraaii buitenkeukens niet alleen functioneel, maar ook een verrijking voor uw tuin of terras.

Het allerbelangrijkste is dat een buitenkeuken van Fraaii Buitenkeukens u de kans geeft om uw keuken helemaal zelf samen te stellen. Zo heeft u uw buitenkeuken op maat waar u eindeloos van kunt genieten.

Fraaii douglas met granieten blad

Onze Fraaii accessoires

 • Fraaii Beschermhoes Eiken Classic

  229,00 incl. btw
 • Fraaii Beschermhoes Inferno

  229,00 incl. btw
 • Fraaii Lade T.b.v. Modulair/Inferno/Storage

  195,00 incl. btw

Veelgestelde vragen

Ja, bij Fraaii Buitenkeukens kun je de materialen zelf selecteren. Via onze configurator kun je verschillende opties bekijken en kiezen, waardoor je de keuken volledig naar jouw smaak en de eisen van je buitenruimte kunt aanpassen.
Absoluut, onze buitenkeukens zijn ontworpen om weerbestendig te zijn. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit die duurzaam zijn en bestand tegen diverse weersinvloeden, zodat je keuken in alle seizoenen optimaal functioneert.
Fraaii onderscheidt zich door de mogelijkheid om elke buitenkeuken volledig te personaliseren via onze gebruiksvriendelijke configurator. Daarnaast ligt onze focus op het combineren van functionaliteit met esthetiek, gebruikmakend van duurzame materialen en innovatieve ontwerptechnieken.
Onze buitenkeukens zijn ontworpen met duurzaamheid als kernwaarde. We gebruiken stevige en duurzame materialen die milieuvriendelijk zijn en lang meegaan, wat zorgt voor een verantwoorde investering in je buitenleven.
Ja, de veelzijdigheid van onze buitenkeukens maakt ze geschikt voor een breed scala aan activiteiten. Naast koken kunnen ze dienen als een sociale hotspot voor familiebijeenkomsten en feesten, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

De Showroom

Wilt u een product op komen halen? Dat is geen probleem, bij ons kunt u elke dag (behalve zondag) terecht! U maakt met ons een telefonische afspraak en wij zorgen ervoor dat uw product(en) klaarstaan bij ons in het magazijn.

Daarnaast leggen wij u graag uit over het gebruik van uw product en beantwoorden wij al uw vragen met plezier!

Laat je terugbellen voor een vrijblijvende afspraak.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
Maandag
13:00 – 17:00
Dinsdag
13:00 – 17:00
Woensdag
13:00 – 17:00
Donderdag
13:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 16:00
Zondag
Gesloten

In verband met onze aanwezigheid op het Nationaal BBQ spektakel te Son en Breugel reageren wij sommige momenten wat later op uw barbecue vragen. 

Een bezoek aan onze showroom kan dit weekend alleen op afspraak. 

 
Bedankt voor uw begrip.
× Hoe kan ik je helpen?