Skip to content

Leer barbecueën op een Ofyr barbecue

Bij Barbecueplein nodigen we u uit om alle fijne kneepjes van de Ofyr barbecue te ontdekken tijdens onze exclusieve workshop. Als u uw barbecuevaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, is deze workshop iets voor u. Met chefs uit alle hoeken van de wereld belooft dit een middag te worden vol vuur, voedsel en plezier!

Workshop door échte experts

Leer gepassioneerde BBQ’ers kennen

Alleen vlees van de beste kwaliteit

Begeleiding van échte barbecue-experts

Tijdens deze workshop krijgt u de kans om samen te koken met verschillende chefs die hun sporen hebben verdiend in de culinaire wereld. Ze zijn gespecialiseerd in het koken op de Ofyr en laten u zien hoe veelzijdig dit kooktoestel werkelijk is. Verwacht geen standaard barbecuegerechten – onze chefs verrassen u met creatieve en smaakvolle recepten die uzelf ook kunt proberen. Niets is hen te gek, en ze staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het bereiden van verschillende gerechten. Van sappige steaks tot verfijnde vegetarische creaties, u zult versteld staan van wat je allemaal kunt maken op de Ofyr.

Het unieke design van de Ofyr maakt het een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel dat je zeker zal verrassen. De kegelvormige vuurschaal met een brede, platte rand fungeert als een zeer efficiënt kookoppervlak. Dit betekent dat je tegelijkertijd kunt grillen, bakken en braden op verschillende temperaturen.

Een Middag Vol Smaak en Gezelligheid

Bij Barbecueplein draait het niet alleen om het koken, maar ook om de ervaring en het samenzijn. Tijdens de workshop bereidt u samen met de chefs een reeks heerlijke gerechten die natuurlijk ook opgegeten worden. We zorgen voor een uitgebreide selectie aan dranken, waaronder diverse bieren, wijnen, frisdranken, koffie en thee, zodat er voor ieder wat wils is. Vergeet niet om kleding mee te nemen waarin u comfortabel kunt koken. Dit wordt een middag vol genieten van het goede leven, met heerlijke gerechten, goede drankjes en vooral veel gezelligheid.

Onze workshop is zowel in het Engels als Nederlands te volgen en biedt plaats aan een beperkt aantal deelnemers.

Iedereen krijgt voldoende persoonlijke aandacht en kan optimaal genieten van de ervaring. Wees er snel bij, want vol is vol! De Ofyr barbecue heeft een brandtijd van ongeveer drie uur voordat de as verwijderd moet worden, wat betekent dat u genoeg tijd hebt om te leren, te experimenteren en te genieten van al het lekkers dat u samen met de chefs gaat bereiden.

De workshop op de Ofyr barbecue is een unieke kans om uw culinaire vaardigheden te verbeteren en te genieten van een onvergetelijke middag. Schrijf u snel in en beleef het zelf!

1
  Winkelwagen
  Workshop Ofyr en Kamado 7 September 2024
  Aantal: 1
  Prijs:124,99

  In verband met onze aanwezigheid op het Nationaal BBQ spektakel te Son en Breugel reageren wij sommige momenten wat later op uw barbecue vragen. 

  Een bezoek aan onze showroom kan dit weekend alleen op afspraak. 

   
  Bedankt voor uw begrip.
  × Hoe kan ik je helpen?