Skip to content
Logo Blastcool

Buitenkoelkasten die het hele jaar door aan kunnen staan. Bestand tegen alle weersomstandigheden, van vorst tot aan een hittegolf. Uitgerust met veiligheidsglas en deuren die verwarmd en zelf-sluitend zijn, zijn de Blastcool buitenkoelkasten zijn de ideale toevoeging aan jouw buitenkeuken.

Verwarmde en zelf-sluitende deuren
Veiligheidsglas
Slot en bedieningspaneel voor optimaal gebruik

Blastcool Buitenkoelkast – De complete buitenkoelkast

Wanneer je op zoek gaat naar een buitenkoelkast, is Blastcool de naam die je moet onthouden. Dit merk is ontstaan uit een liefde voor innovatie, duurzaamheid en design. Bij Blastcool wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en de meest geavanceerde technologieën, wat de kwaliteit en prestaties van hun koelkasten garandeert.

Maar wat maakt Blastcool nu zo uniek? Blastcool buitenkoelkasten zijn gemaakt om het hele jaar door alle weersomstandigheden te kunnen functioneren. De koelkasten bestaan uit een combinatie van een duurzaam design en een geavanceerde koeltechnologie. Blastcool maakt gebruik van R600a koelgas. Dit koelgas wordt aanbevolen door Greenpeace vanwege zijn lage vermogen voor de opwarming van de aarde (GWP) en zijn nul-ozonafbraakpotentieel (ODP. Een Blastcool buitenkoelkast is dé oplossing voor jouw buitenkeuken!

Logo Blastcool

Een greep uit onze Blastcool Buitenkoelkasten

 • Blascool 2 roosters met wijnzadels voor 1 deurs

  Blastcool Outdoor Koeling 1 dichte deur rechtsdraaiend 87 cm

  2.783,00 incl. btw
 • Blascool 2 roosters met wijnzadels voor 1 deurs

  Blastcool Outdoor Koeling 1 glazen rechtdraaiende deur 87 cm

  2.783,00 incl. btw
 • Blascool Outdoor Koeling 2 dichte deuren 87 cm hoog

  Blastcool Outdoor Koeling 2 dichte deuren 87 cm hoog

  3.528,36 incl. btw
 • Blascool Outdoor Koeling 2 dichte deuren 87 cm hoog

  Blastcool Outdoor Koeling 2 glazen deuren 87 cm hoog

  3.528,36 incl. btw
 • Blascool Outdoor Koeling 2 glazen deuren 87 cm hoog

  Blastcool Outdoor Koeling 3 glazen deuren 87 cm hoog

  4.475,79 incl. btw

Levenslange Kwaliteit

De ontwerpen van Blastcool staan bekend om hun uniek- en duurzaamheid. Hoogwaardige materialen, zoals AISI 316 roestvrij staal, zorgen ervoor dat de koelkasten bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Deze kwaliteit, gecombineerd met innovaties zoals verwarmde glazen deuren om condensatie tegen te gaan, zorgt ervoor dat een Blastcool buitenkoelkast een levenslange toevoeging is in elke buitenkeuken.

Wat is er bijzonder aan een blastcool koelkast?

Waarom zou je nu kiezen voor een Blastcool buitenkoelkast? Met een Blastcool koelkast haal je het allerbeste in huis voor een koeling in je tuin. Of je nu een verfrissend drankje wilt aanbieden tijdens een hete zomerdag of je buitenkeuken wilt uitrusten met een professionele koeloplossing, Blastcool biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Bovendien is elk product een toonbeeld van Blastcool’s toewijding aan innovatie.

Maar wat Blastcool werkelijk onderscheidt, is hun begrip voor de wensen en behoeften van hun klanten. Blastcool is niet alleen een leverancier van koelkasten, maar een partner die de buitenkeuken transformeert in een ruimte van culinaire creativiteit en sociale samenzijn. Kortom, een Blastcool buitenkoelkast is de ultieme keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, prestatie en duurzaamheid in de buitenlucht.

Logo Blastcool

Onze Blastcool wijnzadels

 • Blastcool 4 roosters met wijnzadels voor de 2 deurs

  145,20 incl. btw
 • Blascool 2 roosters met wijnzadels voor 1 deurs

  Blastcool 4 roosters voor 1 en 3 deurs Koeling inc wijnzadel

  145,20 incl. btw
 • Blascool 2 roosters met wijnzadels voor 1 deurs

  Blastcool 2 roosters met wijnzadels voor 1 deurs

  127,05 incl. btw
 • Blascool 2 roosters met wijnzadels voor 1 deurs

  Blastcool 2 planken voor middelste deur incl wijnzadels

  84,70 incl. btw

Veelgestelde vragen

Blastcool koelkasten onderscheiden zich door hun vermogen om in extreme weersomstandigheden te functioneren, hun duurzaamheid, en hun energie-efficiëntie. In tegenstelling tot standaard koelkasten zijn ze ontworpen met functies zoals verwarmde glazen deuren om condensatie te voorkomen en materialen die bestand zijn tegen corrosie, waardoor ze ideaal zijn voor buitengebruik.
Ja, Blastcool buitenkoelkasten zijn speciaal ontworpen om het hele jaar door buiten te kunnen staan. Dankzij de hoogwaardige materialen zoals AISI 316 roestvrij staal en innovaties zoals verwarmde glazen deuren, zijn deze koelkasten bestand tegen verschillende weersomstandigheden, van hete zomers tot vrieskou.
Ja, zeker. Blastcool zet sterk in op energie-efficiëntie. Met geavanceerde technologieën zoals de hoogefficiënte compressoren, EC en DC ventilatormotoren en het gebruik van R600a koelgas, minimaliseren deze koelkasten energieverbruik terwijl ze uitstekende koelprestaties leveren.
Ja, Blastcool biedt 2 jaar fabrieksgarantie op de buitenkoelkasten.

De Showroom

Wilt u een product op komen halen? Dat is geen probleem, bij ons kunt u elke dag (behalve zondag) terecht! U maakt met ons een telefonische afspraak en wij zorgen ervoor dat uw product(en) klaarstaan bij ons in het magazijn.

Daarnaast leggen wij u graag uit over het gebruik van uw product en beantwoorden wij al uw vragen met plezier!

Laat je terugbellen voor een vrijblijvende afspraak.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
Maandag
13:00 – 17:00
Dinsdag
13:00 – 17:00
Woensdag
13:00 – 17:00
Donderdag
13:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 16:00
Zondag
Gesloten

In verband met onze aanwezigheid op het Nationaal BBQ spektakel te Son en Breugel reageren wij sommige momenten wat later op uw barbecue vragen. 

Een bezoek aan onze showroom kan dit weekend alleen op afspraak. 

 
Bedankt voor uw begrip.
× Hoe kan ik je helpen?