Skip to content

Wordt een expert in pizza’s bakken

Bij Barbecueplein nodigen we u van harte uit voor onze exclusieve pizzaworkshop. Tijdens deze workshop krijgt u de unieke kans om een echte pizzaiolo aan het werk te zien en de beste technieken te leren om een heerlijke pizza te bakken. Onze ervaren pizzaiolo deelt zijn geheimen en technieken, zodat u voortaan ook thuis de perfecte pizza kunt bereiden. Of u nu een beginnende pizzabakker bent of al wat ervaring heeft, deze workshop biedt voor ieder wat wils. U leert alles over het maken van het deeg, de juiste manier van uitrollen en het creëren van een perfecte korst.

Workshop door échte experts

Niet alleen lekker, maar ook gezellig

Alleen ingrediënten van de beste kwaliteit

Onze Pizza Oven workshops

Werken met de Alfa en Witt pizza oven

Tijdens de workshop maakt u kennis met twee topklasse pizza ovens: de Alfa pizza oven en de Witt pizza oven. Deze ovens zijn geliefd onder pizzaliefhebbers vanwege hun uitstekende prestaties en gebruiksgemak. U leert hoe u deze ovens optimaal kunt benutten, van het aansteken en op temperatuur brengen tot het perfect bakken van uw pizza’s. Onze experts laten u zien hoe u de temperatuur kunt reguleren en de baktijd kunt aanpassen om steeds weer een perfect resultaat te krijgen. Met deze kennis kunt u thuis vrienden en familie verrassen met uw zelfgebakken pizza’s.

Zelf bakken en genieten

Het bakken van pizza’s is een feestelijke en hands-on ervaring, dus vergeet niet om uw mooiste schort mee te nemen! Tijdens de workshop gaat u namelijk zelf aan de slag met het bereiden van de pizza’s. Onder begeleiding van onze pizzaiolo gaat u het deeg kneden, de pizza’s beleggen met de heerlijkste ingrediënten en ze vervolgens in de oven bakken. Dit is het moment om uw creativiteit de vrije loop te laten en uw eigen perfecte pizza samen te stellen. Of u nu houdt van een klassieke margherita, een pittige salami pizza of een vegetarische variant, bij ons kan het allemaal.

Het hoogtepunt van de workshop is natuurlijk het moment waarop u uw eigen pizza uit de oven haalt en ervan kunt genieten. Wij zorgen ervoor dat er voldoende drankjes aanwezig zijn om het feest compleet te maken. Er is keuze uit diverse bieren, wijn, frisdrank, koffie en thee, zodat er voor ieder wat wils is. Samen met de andere deelnemers kunt u proeven van elkaars creaties en genieten van een gezellige en smaakvolle middag. Het is een perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en gewoonweg te genieten van heerlijk eten en drinken.

Onze pizzaworkshop is zeer populair en de plekken zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Schrijf u vandaag nog in om zeker te zijn van uw deelname. Het belooft een onvergetelijke middag te worden vol leerzame momenten, culinaire hoogstandjes en gezellig samenzijn. We leren u hoe u voortaan zelf de perfecte pizza’s kan bakken en optimaal kan genieten.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Barbecueplein en samen de kunst van het pizza bakken te ontdekken.

1
  Winkelwagen
  Workshop Ofyr en Kamado 7 September 2024
  Aantal: 1
  Prijs:124,99

  In verband met onze aanwezigheid op het Nationaal BBQ spektakel te Son en Breugel reageren wij sommige momenten wat later op uw barbecue vragen. 

  Een bezoek aan onze showroom kan dit weekend alleen op afspraak. 

   
  Bedankt voor uw begrip.
  × Hoe kan ik je helpen?