Skip to content

De ultieme barbecue battle workshop!

Op zoek naar een unieke en smakelijke ervaring? Barbecueplein organiseert een barbecue workshop waar u de strijd kunt zien tussen twee internationale barbecueteams. Deze teams, onder leiding van echte experts, nemen het tegen elkaar op in een spannende barbecue battle. U krijgt de kans om niet alleen te kijken, maar ook actief mee te doen en van dichtbij te leren van de beste barbecue kampioenen. Deze workshop is de perfecte gelegenheid voor liefhebbers van goed eten en een gezellige sfeer.

Leer van échte BBQ-experts

Niet alleen lekker, maar ook gezellig

Alleen vlees van de beste kwaliteit

Onze BBQ Battles

Leer van échte grillmasters

Tijdens deze workshop ziet u de grillmasters aan het werk en leert u de beste barbecue technieken direct van de echte kampioenen. Onze experts delen hun geheime tips en trucs terwijl ze de heerlijkste gerechten bereiden. U krijgt een unieke inkijk in de wereld van professionele barbecueën en kunt zelf de kneepjes van het vak leren. Van het kiezen van de juiste ingrediënten tot het beheersen van de perfecte grilltechnieken, u zult versteld staan van wat u allemaal leert tijdens deze intensieve en leuke sessie.

Help zelf ook mee in de spannende battle

Bij deze barbecue battle gaat het niet alleen om kijken, maar ook om meedoen! Neem uw mooiste schort mee, want u gaat helpen tijdens deze battle. Of u nu een al barbecue-expert bent of een beginner, iedereen kan meedoen. U helpt met het bereiden van verschillende gerechten in de categorieën vis, vlees en groenten. En vergeet het nagerecht niet! U krijgt de kans om samen met de grillmasters te werken en uw culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Het is een hands-on ervaring die u niet snel zult vergeten.

Na al het harde werk is het tijd om te genieten van de heerlijke gerechten die u heeft helpen bereiden. Natuurlijk worden deze topgerechten opgegeten, en zorgen wij voor diverse bieren, wijn, frisdrank, koffie en thee om uw dorst te lessen.

Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te socializen en te genieten van de vruchten van uw arbeid. De sfeer is ongedwongen en gezellig, waardoor u zich meteen thuis zult voelen. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een unieke en onvergetelijke barbecue-ervaring.

1
  Winkelwagen
  Workshop Ofyr en Kamado 7 September 2024
  Aantal: 1
  Prijs:124,99

  In verband met onze aanwezigheid op het Nationaal BBQ spektakel te Son en Breugel reageren wij sommige momenten wat later op uw barbecue vragen. 

  Een bezoek aan onze showroom kan dit weekend alleen op afspraak. 

   
  Bedankt voor uw begrip.
  × Hoe kan ik je helpen?