Je steekt de Primogrill snel en makkelijk aan en temperatuur is perfect te beheersen.
- Doe de deksel open en leg één houtwolkrul per kant een beetje tussen de houtskool.
- Steek de krul aan en laat hem hélemaal uitbranden.
- De houtskool gaat nu zachtjes smeulen er ontstaat een hotspot.
- Doe de deksel dicht en zet de schuifjes helemaal open
- Je hoeft niks anders te doen dan op de thermometer te kijken tot de temperatuur bereikt is die je wilt hebben.
- Zet nu de schuifjes op een kier. Op het moment dat de temperatuur bereikt is speel je even met de schuifjes om de temperatuur constant te houden. Hoe meer de schuifjes open staan, hoe heter de PRIMO wordt.
- Geef de eerste keer niet op! Dit moet je een paar keer oefenen om er gevoel bij te krijgen. Ik was er snel aan gewend.
Door de hoge kwaliteit van het keramiek en de ovale vorm van de PRIMO is de temperatuur heel stabiel.
Temperatuurschommelingen en slechte weersomstandigheden hebben geen invloed op jouw kookprestaties. Je kan de PRIMO veilig gebruiken. De perfecte temperatuurregeling zorgt ook nog eens voor een laag verbruik van houtskool.
Comments are closed for this article!