Gegrilde ananas…. Wie vindt dat niet lekker!?
Ingrediënten voor 4
– 4 Plakken verse Ananas zonder schil
– 150 gram Roomkaas
– 150 gram Volle kwark
– Een paar eetlepels Poedersuiker en vanillesuiker naar smaak
– 1 el Limoncello Wil je alcoholvrij vervang dan door citroensap en extra suiker.
Bereiding:
Klop de roomkaas, kwark en limoncello door elkaar. Proef hoeveel eetlepels poedersuiker je wilt gebruiken. Deze cheesecake crème vind ik lekker als het nog een beetje zurig smaakt. Een heerlijk contrast met de ananas.
Minimaal 10 minuten opstijven in de koeling.
Neem de ananas en laat het groen er maar aanzitten. Dat is een mooi handvat voor als je gaat snijden. Maak dikke plakken van ongeveer 1,5 centimeter. Haal de schil eraf. Het hart mag blijven zitten. Dat is mooi stevig op de bbq.
Direct op de PRIMO om en om grillen tot beide kanten mooi bruin zijn.
Begin met het grillen van de ananas na het hoofdgerecht. Er zit nog genoeg restwarmte in de PRIMO als je het schuifje na het bereiden van het hoofdgerecht op een heel klein kiertje laat staan.
Een kloddertje cheesecake limoncellocrème erop en je hebt een fantastisch nagerechtje.
Comments are closed for this article!