De meest complete barbecue shop van Brabant

‘Bourgondiërs’, zo worden wij als inwoners van Noord-Brabant samen met de Limburgers en de Belgen ook wel genoemd. Wij nemen namelijk graag de tijd voor het bereiden van een heerlijke maaltijd en een hapje en een drankje. Er moet altijd genoeg zijn, maar de kwaliteit en de smaak vinden wij extra belangrijk. Niet vreemd toch dat de grootste en meest complete barbecue shop van Brabant in Son en Breugel is gevestigd? In onze webshop vindt iedere ‘tuinkok’ alles wat zijn of haar hartje begeert op het gebied van barbecue.
Home

Onze barbecue shop vlakbij Eindhoven biedt alles om buiten te kunnen koken

Ieder type barbecue vindt u in het assortiment van onze shop in het Brabantse Son. Indien gewenst kunt u onze showroom aldaar komen bezoeken. Vanuit het centrum van Eindhoven zijn wij in zo’n 10 minuten bereikbaar. Wij leggen u dan graag uit wat de verschillen zijn tussen de diverse bbq-technieken die wij aanbieden. Iedere barbecue heeft immers zijn eigen karakteristieken en dat vertaalt zich naar kookgemak en smaak.

Wij beschikken in onze shop over een aanbod voor iedere beurs in Brabant want bbq, dat is voor iedereen. Bent u echter op zoek naar de crème de la crème? Onze barbecue shop is Premium Dealer van onder andere de Big Green Egg en Primo Grill. Tijdens speciale barbecue workshops die wij regelmatig onder andere in de omgeving van Eindhoven verzorgen, kunt u leren hoe u het beste met deze bbq’s kunt koken.

Ons totaal assortiment in Son

De smaak van bbq is niet te overtreffen en daarmee begint dus alles in onze shop gelegen in Son en Breugel in het Oosten van Brabant. Maar om goed buiten te kunnen koken is meer nodig. Vandaar dat wij beschikken over accessoires van de meest gerenommeerde merken zoals grillgereedschap, messen en pannen. Zelfs voor de heerlijkste barbecue-kruiden kunt u bij ons terecht. En zoekt u componenten om een complete buitenkeuken te realiseren, al dan niet inclusief pizzaoven? Kijk dan gauw rond in onze bbq webshop of maak een afspraak in onze showroom in Son.