Van elektrische barbecue tot gasbarbecue in Gennep

Samen met onze zuiderburen de Belgen worden de inwoners van Noord-Brabant en Nederlands Limburg aangeduid met de term ‘Bourgondiërs’. Daar weten ze bij uitstek wat lekker eten en drinken inhoudt. En thuis in Gennep lekker koken, dat doe je natuurlijk op de barbecue. Wij hebben ze allemaal voor u op voorraad, diverse typen:

Ieder type BBQ is anders en kent specifieke voor- en nadelen. 1 ding weet u echter zeker. U zult heerlijk en smaakvol eten.

Alle soorten, maten en prijsklassen

De ‘Bourgondische spirit’ van Limburg strekt zich nergens zo Noordelijk uit als tot in Gennep, gelegen nabij het Gelderse Nijmegen. Koken op elektriciteit en gas kent vele voordelen en gemakken. Maar de échte smaakbewuste thuiskok in Gennep gaat natuurlijk voor een houtskoolbarbecue.

Houtskoolbarbecues van het type kamado zijn op dit moment het meest populair. Dit type kooktoestel is eigenlijk geen barbecue meer te noemen. Het is een hoogwaardige oven die a.g.v. een specifiek design en uitgekiende materiaaltoepassingen (hoogwaardig keramiek) zorgt voor optimale temperatuurbeheersing en luchtcirculatie.

Gebruik een kamado voor de bereiding van de allerlekkerste spijzen, van brood tot pizza en spareribs.

Of wilt u toch vooral snel resultaat?

Waar de geduldige BBQ-kenner de kamado veelal verkiest als kookinstrument, zijn er ook thuiskoks die vooral van gemak houden. En ook daar kan Barbecueplein.nl vanzelfsprekend in voorzien. Kiest u namelijk in Gennep voor een elektrische barbecue of een gasbarbecue, dan levert u wellicht wat in qua smaak, maar kiest u wel voor de absolute eenvoud van volledige, knopgestuurde temperatuurbeheersing. Voor zoveel gemak kiezen, dat is niets om je voor te schamen.

Barbecueplein.nl beschikt over een ruime voorraad BBQ-toestellen van ieder type. Bestel vandaag nog en geniet morgen al van uw eigen kookkunsten in de tuin. Ook voor zowel accessoires als rubs en kruiden kunt u in onze webshop terecht.

Laat het smaken!