Stenen oven voor in de tuin

en pizza oven in de tuin aanschaffen, dat is om meerdere redenen een goed idee. Zo’n oven is vaak omvangrijk en daardooEr niet goed binnen te stallen. Maar er gaat toch ook niets boven heerlijk pizza’s bakken en eten in de buitenlucht? Wij noemen een paar redenen waarom uw tuin flink wordt opgewaardeerd wanneer u er een pizzaoven in laat plaatsen.
Zo’n oven is beschikbaar in allerlei materialen en modellen en wordt daardoor een heuse eyecatcher. Kies een model dat past bij de stijl van uw tuin. Wat een pronkstuk zeg!
Organiseer een feest in uw tuin en maak uw pizza oven tot het ware middelpunt. Iedereen wil zijn of haar buikje rond eten aan wat u daaruit tevoorschijn tovert.

Hij fungeert ook prima als tuinhaard, die pizzaoven van u

Niets zo leuk en sfeervol als een vuurtje stoken. Dat geeft mooi licht en een gezellige sfeer. Met een pizzaoven schaft u meteen een tuinhaard aan. Leuk toch: lekker stoken!
Uw toestel fungeert dikwijls ook als tuinkachel met pizza oven. Het leuke is dat wanneer u de pizzaoven heeft gebruikt, het vervolgens nog lange tijd lekker warm is in de omgeving van het toestel. Kruip er met zijn allen lekker dicht omheen, dat is comfortabel en knus.

Ook dé specialist als het om zelf pizza’s bakken gaat

BBQ en pizza bakken liggen tegenwoordig in elkaars verlengde. Veel hedendaagse BBQ-concepten zijn geschikt om pizza’s in te bakken en in veel pizzaovens genereert u ook andersoortige gerechten, waaronder vlees en groenten. Vandaar dat wij van Barbecueplein, afgezien van ons oneindige assortiment BBQ’s, ook een groot aantal pizzaovens verkopen. Van een karakteristieke stenen tot een moderne roestvrijstalen oven voor in uw tuin.
Uw buitenverblijf wordt met een pizza oven een nog aangenamere plek waar u ook uw meest culinaire kunsten kunt vertonen. Geniet er nu nog meer van. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die ieder ovenconcept u te bieden heeft.

Alfa Pizzaoven ALLEGRO Top Geel