Shop hier voor de beste kamado accessoires

Decennialang houden wij van Barbecueplein.nl ons al met de kunst van het barbecueën bezig. In de loop der tijd hebben wij een bijzondere liefde voor het kamadoconcept ontwikkeld. Want koken in een dergelijke houtgestookte, keramische ‘oven’ zorgt voor culinaire topresultaten. En het zijn de vele accessoires op het gebied van kamado die de mogelijkheden zo groot maken.

In de praktijk is een kamado dan ook geen gewone barbecue, maar een geavanceerde buitenkeuken waarop men zowel kan grillen, bakken, koken, roken als slow-cooken. Iedere vorm van bereiding levert een unieke maar perfecte smaak op. En met speciale BBQ accessoires haalt u nog meer uit uw kamado. Bak er bijvoorbeeld de lekkerste houtgestookte pizza in.

Close up van Big Green Egg afdeling in de showroom van Barbecueplein.

Oneindig veel BBQ accessoires voor uw kamado

Met speciale trolleys en (houten) frames maakt u van uw kamado een heuse buitenkeuken die u tijdens het bereiden van gerechten in ergonomisch en praktisch opzicht optimaal faciliteert. Dergelijke kamado accessoires maken u het koken nog aangenamer en gemakkelijker. Met een verrijdbaar onderstel verplaatst u uw toestel als het gaat regenen zelfs terwijl het in gebruik is. Nadien beschermt u de kostbare keramiek met een speciale, nauw passende hoes.

Met andere accessoires beschermt u uw kostbare kamado bovendien tegen ongewenste indringers. Zo vindt u in onze webshop een speciaal kamado slot waarmee u uw toestel vast kunt zetten door middel van een ketting.

Natuurlijk ook voor extra smaaksensatie

Als premium dealer van The Big Green Egg bieden wij een extra breed assortiment aan van BBQ accessoires van dit type kamado. Met de speciale Oak Wood Chips genereert u een extra bijzondere gerechtensmaak. De Flexi Grilling Basket vergemakkelijkt het omdraaien van uw groenten, fruit, vis en vlees tijdens het grillen. Dit een van de meest praktische hulpmiddelen voor uw kamado. U zult uw vingers niet langer branden.

Bekijk ook ons ruime aanbod overige accessoires zoals speciale grillroosters, pizzastenen en grilltangen. Wij verkopen alles op het gebied van aangenaam barbecueën. En dat vanzelfsprekend tegen een aantrekkelijke prijs.