Pizzaovens voor buiten

Bent u ook zo’n fan van buiten koken net als ons? In onze opinie is er niets heerlijker en meer ontspannen dan aan het einde van een zonnige dag samen buiten te koken en te eten. Wij hebben diverse toestellen voor u in ons assortiment waarmee u zeer uiteenlopende gerechten kunt maken. Bent u fan van Italiaans eten? Dan mag een pizza oven voor buiten niet in uw tuin ontbreken.

Volgens velen zijn houtgestookte steenovens de beste ovens om de lekkerste pizza’s in te bakken. Een pizza oven voor buiten van RVS is echter een goed alternatief. Dergelijke ovens kunnen dikwijls ook in gasgestookte uitvoering worden geleverd. Daardoor hoeft u de oven niet zo lang voor te verwarmen. Vanwege het lagere gewicht van RVS pizza buitenovens, kunt u ze in de wintermaanden ook gemakkelijk binnen zetten en meenemen wanneer u gaat verhuizen.

Alfa Forni afdeling in de showroom van Barbecueplein.

Pizza oven kopen voor buiten

Overigens kunt u ook kiezen voor een pizza buiten oven van RVS die houtgestookt is. Door het materiaal is ook een dergelijke oven sneller warm dan een stenen buiten oven. In geval van houtverbranding is het wel belangrijk dat u de hitteverdeling goed in de gaten houdt. Zorg ervoor dat u de houtblokken en / of kolen gelijkmatig verdeelt en verplaats ze zonodig voor een optimale hitteverdeling.

Multifunctioneel toepasbaar

Eet u graag buiten en eet u graag gevarieerd? Ook dan brengt een pizzaoven uitkomst. Vergis u niet in de naam. Of u nu voor steen, RVS en voor een gas- of houtgestookt exemplaar kiest, u kunt er verschillende gerechten in bereiden. U maakt er vanzelfsprekend inderdaad de heerlijkste pizza’s in maar kunt er ook vers brood in bakken. Daarnaast zorgt deze speciale oventechniek voor een heerlijke bereiding van deeg-groentegerechten. Met een buiten oven bakt u dus niet alleen pizza.

In onze webshop vindt u onder andere diverse modellen van de Alfa pizzaoven. Eventueel kunt u een los onderstel kopen om er een mobiele unit van te maken.

Gun uzelf de mogelijkheid om de heerlijkste gerechten te bereiden!

Alfa Pizzaoven One + Base