Pizzaovens en accessoires in overvloed

Barbecueplein biedt een assortiment pizzaovens aan voor ieder budget. Niets is zo lekker om zelf verse pizza te bereiden in uw eigen ovenfaciliteit. Daar kan geen Italiaanse pizzeria tegenop. Bovendien is het erg gezellig om een dergelijke oven in uw tuin te plaatsen en hier op een zomerse dag heerlijk mee te bakken en te koken.

Een pizzaoven is eigenlijk altijd van steen of roestvrijstaal (RVS) gemaakt. Laatstgenoemde ovensoort heeft als voordeel dat deze een stuk lager in gewicht is en daardoor gemakkelijker te verplaatsen. Ook zijn RVS pizzaovens sneller warm en klaar voor gebruik. Dat scheelt tijd……..en hout.

Waarom dan een stenen pizzaoven kopen?

De stenen pizza oven is meestal koepelvormig. Het steen heeft een bijzondere, qua garing specifieke functionele werking die een zeer traditionele smaak aan de pizza geeft. Een dergelijke oven is altijd houtgestookt. Er zijn diverse multifunctionele modellen beschikbaar waarin veel meer dan alleen pizza’s gebakken kan worden. Denk aan brood maar ook aan de lekkerste vlees- en visgerechten. Dergelijke pizzaovens zijn feitelijk karakteristieke buitenkeukens. Ze zijn een echte eyecatcher voor uw tuin en bovendien weer- en windbestendig.

De buren zullen met afgunst kijken naar en ruiken hoe u de lekkerste gerechten klaarmaakt in uw tuin. Nodig ze anders een keer uit!

Welke oven kiezen?

Wij van Barbecueplein hebben niet alleen decennialange ervaring met alles op het gebied van BBQ. Wij zijn ook fervente pizzabakkers en kunnen dus ook alles vertellen over de mogelijkheden die een pizzaoven biedt. Op onze website kunt u diverse exemplaren vinden. U kunt ze echter ook komen bekijken in onze showroom nabij Eindhoven. Wij leggen u de ‘ins and outs’ ten aanzien van pizzaovens graag aan de hand van een demonstratie uit. Op die manier kunt u een verantwoorde aankoopkeuze maken.

Barbecueplein is er ook voor alle accessoires die u nodig heeft om uw oven optimaal te kunnen gebruiken.

Alfa Pizzaoven PIZZAPEEL