Ook een pizza oven voor buiten bestel je via Barbecueplein.nl

Vanzelfsprekend staat ons Barbecueplein.nl al jaren bekend om het brede assortiment bbq-gerelateerde artikelen. Maar eigenlijk doet onze naam geen volledig recht meer aan onze business. Wij voorzien namelijk in alles met betrekking tot buiten koken. Ook voor een complete buitenkeuken kunt u bij ons terecht. En dus ook voor een pizzaoven.

Een bbq pizza oven wordt in de regel gemaakt van of steen of roestvrijstaal. Het medium waarop gestookt wordt kan verschillen en heeft ook vaak invloed op de smaak. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Een pizza oven die functioneert op gas;
  • Een pizza oven die elektrisch werkt;
  • Een hout gestookte pizzaoven;

De beste pizza oven voor buiten

Er is niets leuker dan lekker buiten een pizza bakken in uw speciale oven. Er is altijd wel plek voor een pizza oven in uw tuin. Het ene exemplaar is echter eenvoudiger te bedienen dan het andere. Hout gestookte versies vragen, net als dat bij barbecues het geval is, dikwijls om wat meer aandacht. Het is wat lastiger om de temperatuur te bewaken en u moet zelf hout toevoegen om het bakproces te sturen. Een hout gestookte pizza oven van steen levert echter wel volgens velen de meest authentieke pizzasmaak op.

Wij adviseren u graag

Een pizza oven kopen gaat eenvoudig via de webshop van Barbecueplein.nl. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u wel wat toelichting en hulp bij uw aankoop kunt gebruiken. Een suggestie vooraf van onze kant: overweeg een bbq en pizza oven in één aan te schaffen zoals een Pellet Smoker. Dan eet u heerlijke pizza’s maar kunt u ook andere gerechten maken.

Hoewel wij ons hart verloren hebben aan alles wat met buiten eten te maken heeft, kunt u bij ons trouwens ook terecht voor een pizza oven die binnen te gebruiken is. Kijk gerust rond en stel vooral uw vraag!