Als je je ooit afgevraagd hebt hoe een keramische grill gemaakt is, en hoe Primo een levenslange garantie op zijn keramiek kan bieden, bekijk dan dan deze video! Primo’s oprichter, George Samaras, neemt je mee op een gedetailleerde reis binnen elk van de afdelingen in zijn Amerikaanse fabriek.

Wilt u zich ook goed voorbereiden op de zomer en wilt u handige tips over het barbecueën? Kijk dan het fragment van 31 mei van RTL LifestyleXperience! Daar leggen wij u uit hoe u het beste een stuk vlees kunt bereiden en welke materialen u nodig heeft!

HOOGEVEEN – Geen speklapjes of hamburgers zoals op de camping of in de achtertuin op de barbecue, maar kwalitatief goed vlees dat culinair bereid wordt door barbecuefanaten.

Herman Den Blijker’s Herrie Gezocht op bezoek bij Walnoot & Wilg. Barbecueplein heeft hieraan meegeholpen, wij hebben namelijk de barbecues verzorgd!

Je ziet in het filmpje een Big Green Egg in de frans eiken kast en een Primogrill staan.

Media

De GasStop gasfleszekering is een hoogwaardige revolutionaire gasfleszekering. Life-saving en van zeer hoge kwaliteit gemaakt. De GasStop gasfleszekering is een manueel te resetten 100% noodafsluiter en dus géén EFV-stroombegrenzer, wel zo veilig!

Hoe werkt de indicator op de gasfleszekering van Gas Stop?