Op zoek naar een houtskoolbarbecue in Beesel?

Onze Bourgondische grondslag, die hebben wij als Brabantse BBQ-leverancier absoluut gemeen met onze Limburgse medemens. De behoefte aan lekker eten koken onder de inwoners van het pittoreske Beesel, onder andere bekend om zijn fraaie kasteel Nieuwenbroeck, begrijpen wij daarom heel goed. Om uzelf te verwennen en uw culinaire vermogen daar aan de Maas tot uiting te brengen, kunt u in onze webshop terecht voor een uitvoerig assortiment aan houtskoolbarbecues.
Vandaag de dag zijn dat geen kleine, lastig hanteerbare stellages meer waar men snel de vingers aan brandt. Met de komst van de hedendaagse kamado is houtskoolbarbecue absoluut naar een hoger niveau getild. Kiest u daarvoor dan beschikt u voortaan in Beesel over een multifunctionele tuinoven waarin u op kooltjes kunt bakken, koken, grillen, roken en slow-cooken.

Elektrische en gasbarbecue als alternatief

De kamadotechniek maakt u het koken gemakkelijk, maar er hangt wel een prijskaartje aan zo’n hoogwaardig ‘apparaat’. Hoewel u ook voor de gunstigste kamadoprijzen absoluut in onze webshop moet zijn, kunt u daarnaast kiezen voor een andere concept BBQ dat wellicht wat beter betaalbaar is voor u. Ook onze gasbarbecues zijn in de loop der tijd doorontwikkeld en leveren u een heerlijke gerechtensmaak op in Beesel.
Wie echtere voor optimaal gemak en relatief weinig schoonmaakwerk gaat, die opteert wellicht het beste voor een van onze elektrische barbecues. Geen sterke rookontwikkeling of overweldigende geurtjes. Gewoon lekker, eenvoudig en snel bakken en grillen in de tuin.

Bezoek ons of bestel online

Een bezoek aan onze showroom nabij Eindhoven is de rit vanuit Beesel meer dan waard. Maar u kunt zich de moeite ook besparen en gewoon online een van onze houtskoolbarbecues of een gasbarbecue of elektrische barbecue bestellen. Toch niet tevreden, dan kunt u binnen 30 dagen uw product retourneren.
Iedere succesvolle BBQ in Beesel begint op Barbecueplein.nl.

OFYR Skewers 105 (set of 3)