Ook voor de allerlekkerste barbecue rubs

Wij krijgen nogal eens te horen: “Bij jullie kun je voor alles terecht op het gebied van barbecue behalve voor het eten zelf’. Tot op zekere hoogte klopt dat, want voor vers te grillen groenten ga je het beste naar de groenteboer en voor topkwaliteit vleeswaren klop je aan bij de keurslager. Op onze website kun je echter wel een dry rub kopen. Wij bieden rubs voor de BBQ aan voor nagenoeg ieder type vlees.

Barbecueplein-Spareribs-Rub

Welke barbecue rub is geschikt voor mij?

Een BBQ dry rub is een mengsel van heerlijke kruiden, specerijen met daarbij veelal zout en suiker. Dit dient ertoe om de vleeswaren mee in te wrijven als ware het een droge marinade. BBQ rub wordt vooral toegepast op vleesgerechten die langzaam worden gegaard. Het mengsel vermengt zich dan optimaal met de buitenzijde voor het vlees en dringt er bovendien langzaam in binnen. Zo’n bijzondere smaak, die heeft u nog nooit ervaren.

Bij ons kunt u speciale BBQ rubs kopen voor op:

  • varkensvlees
  • biefstuk
  • kip
  • etc.

Bestel vandaag voor middernacht bijvoorbeeld een van onze LetzQ BBQ rubs, en u brengt uw vleeswaren er morgenavond al mee op smaak.

Speciaal voor u

Mogen wij u eens een smaakadvies geven? Verwen uzelf en bestel onze Funky Ouma African Rub. Dat betekent topkwaliteit BBQ rub. Deze uiterst smaakvolle dry rub voor BBQ is heerlijk voor toepassing op diverse vleessoorten van biefstuk tot kip, karbonades of ribbetjes. Deze speciale barbecue rub is een echte allrounder, volledige gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

Bestel de kleine ‘55 gram Tin’ om te proeven, en daarna het 185 gram blik omdat u nooit meer anders wilt. Bij Barbequeplein.nl verkopen we niet alleen koektoestellen en accessoires, maar ook de enige echte topsmaak voor het bereiden van hoogwaardige gerechten. Dry rub voor BBQ: HEERLIJK!