Neem deel aan onze barbecue cursus

‘Kennis is Koning’, zo luidt een oud gezegde. En dat is natuurlijk waar. Wanneer het om barbecueën gaat dan heeft u echter wel het geluk dat de technische ontwikkelingen de afgelopen jaren niet stilgestaan hebben. Daardoor is het vandaag de dag nog gemakkelijker om zelf culinair te koken, zelfs voor beginners. Toch heeft het volgen van een BBQ cursus wel degelijk nut. Want u vergroot er uw vaardigheden nog verder mee en bent daardoor in staat om uw culinaire vermogen op een nog hoger peil te brengen.

Big Green Egg Small

Van BBQ cursus voor beginners tot professionele Green Egg cursus

Het volgen van een cursus BBQ’en is om meerdere redenen een goed idee:

  • Bent u een beginner, dan helpt het u direct op weg om te starten met zelf koken in de tuin.
  • Een cursus BBQ’en is een ideaal uitje voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Gezellig, lekker en nog leerzaam ook.
  • Afgezien van basiscursussen zijn er ook cursussen voor gevorderden. Wij helpen u het ultieme uit uw apparaat te halen en verrassen u met zeer vernieuwende gerechten. ‘Kan dat ook? Jazeker!”

Als premium-dealer van The Big Green Egg bieden wij vanzelfsprekend een Green Egg cursus aan. U kunt bij ons terecht voor een heuse masterclass workshop. Dat betekent koken, samenzijn, gezelligheid, gratis drankjes en…….leren hoe je de allerlekkerste gerechten maakt.

Leren was nog nooit zo leuk en lekker

Wij bieden een speciale barbecue cursus aan waarmee u leert om gebruik te maken van de EGGspander, misschien wel het mooiste accessoire voor de Green Eg. Dat is een slim systeem waarmee u als kok het uiterste uit uzelf en uw barbecue haalt. Voor culinaire hoogstandjes hoeft u niet langer naar dure restaurants. Haal de ultieme smaak gewoon in huis!

Kiest u voor een ander barbecue type, bijvoorbeeld een van Weber? Weber staat voor design, veiligheid, eenvoud en duurzaamheid dus wij begrijpen uw keuze. Ook wanneer u altijd kookt op een Weber, is onze BBQ cursus een aanrader. Veel kennis is namelijk ook toepasbaar op andere typen barbecues. Bovendien beantwoorden wij tijdens de workshop graag al uw vragen met het oog op uw Weber-BBQ.

Charcoal Companion Ceramic Grilling Grid Sfeer foto