Mini pizza ovens

Veel mensen zijn terughoudend om een pizzaoven voor in de tuin aan te schaffen. Er zijn diverse grootschalige maatvoeringen op de markt. Daarin bereidt men de heerlijkste pizza’s. Maar deze ovens nemen veel plaats in beslag en zijn lastig verplaatsbaar. Voor de pizzaliefhebber met minder ruimte in huis of tuin is er gelukkig de mini pizza oven. Wij hebben diverse concepten beschikbaar waarmee u snel en flexibel en zonder veel ruimtebeslag toch heerlijke pizza’s kunt bakken.

Welk mini pizza oventje kiest u?

Een mini pizza oven biedt wellicht niet dezelfde grootschalige mogelijkheden als een groter exemplaar, maar de smaak van uw pizza blijft karakteristiek. Er is niets zo leuk als op een warme zomerdag heerlijk samen aan tafel te gaan in de tuin, en de geur van een heerlijke versgebakken pizza op te kunnen snuiven terwijl die wordt gebakken.

De Pizzacraft Pizzeria Pronto Outdoor Pizzaoven is de meest betaalbare variant in ons assortiment mini pizza ovens. Deze kan eenvoudig worden aangesloten op een propaangasfles. Binnen luttele minuten is dit mini pizza oventje gereed voor gebruik.

Beschikt u wellicht al over een OFYR 85 of 100 kooktoestel? Dan is het ook leuk om daarbij de OFYR mini pizza oven 100 aan te schaffen.

U zoekt iets groter dat toch goed handelbaar is?

De Alfa One hout gestookte pizzaoven is de kleinste en lichtste pizzaoven van dit merk. Met dit mini pizza oventje bakt u op authentieke wijze pizza’s. Maar het toestel is toch eenvoudig en snel verplaatsbaar. Met deze mini oven maakt u pizza’s voor groepen tot wel 10 personen.

Heeft u er behoefte aan om een van onze mini pizza ovenmodellen eerst met eigen ogen te aanschouwen? Breng in dat geval een bezoek aan onze showroom. Wij voorzien u dan ook met alle plezier van informatie.

Mini pizza ovens brengen het authentieke Italië zomaar bij u thuis.