Houtskoolbarbecue tijdens metworstrennen in Boxmeer

Een zeven ellen lange metworst, 2 wittebroden en net zoveel fusten bier, inclusief een halve varkenskop. Dat is de oorspronkelijke prijs voor wie het jaarlijkse metworstrennen wint. Een typische traditie in Boxmeer die een historie kent die bijna 3 eeuwen teruggaat. En voor de toeschouwers zijn er die dag heerlijke, warme worstenbroodjes. Het moge duidelijk zijn dat de liefde voor een groot deel door de maag gaat in Boxmeer. En om die liefde nog ‘groter’ te maken bieden wij de beste barbecues aan. Want wist u dat u met de hedendaagse moderne houtskoolbarbecues ook heerlijke worstenbroodjes kunt bakken?

Worstenbroodjes gebakken in een houtskooloven, want dat zijn de hedendaagse keramieken kamado’s, worden nog smaakvoller door toevoeging van een heerlijke rooksmaak. Dat zorgt voor nog meer cachet ten aanzien van deze toch al zo mooie traditie. Bekijk die BBQ’s maar eens in onze webshop: Barbecueplein.nl.

Ook voor elektrische en gasbarbecues

Maar ook voor andere soorten barbecues kunt u in onze webwinkel terecht. Een gasbarbecue of elektrische barbecue is zeer eenvoudig te bedienen en geniet daarom bij veel mensen de voorkeur. Daar kookt u ook buiten de Boxmeerse evenementen om mee in uw eigen tuin. Zo wordt elke dag een evenement. Elke dag een culinaire happening.

Het nadeel van de houtskoolbarbecue is dat er soms onaangename rook- en geurontwikkeling kan ontstaan die overlast geeft bij uzelf of uw buren. Wellicht vindt u die intense rooklucht minder prettig. Toepassing van een barbecue die werkt op gas– of elektriciteit is dan dé oplossing. Geen gedoe met kolen en aanmaakblokjes. Een draai aan de knop, een kort moment geduld en bakken maar.

Dé markt voor BBQ’s in Oost-Brabant

De showroom van Barbecueplein.nl is net als Boxmeer gevestigd in Oostelijk Brabant, namelijk in Breugel nabij Eindhoven. Kom langs en bekijk ons aanbod met eigen ogen. Wij heten u van harte welkom.

Een bezoek is echter niet nodig wanneer u een elektrische, een gas- of houtskoolbarbecue bij ons wilt kopen. Bestel gewoon gemakkelijk online. Niet tevreden dan kunt u uw bestelling binnen 30 dagen retourneren.