Het voordeel van kamado’s zoals de grizzly grill

In de loop der tijd zijn er steeds weer opnieuw barbecue-apparaten ontwikkeld waarmee de geweldige smaak van barbecue op een vuur van hout, nog eenvoudiger kan worden gerealiseerd. Het kamadoconcept is een techniek waarmee men zowel kan grillen, roken en bakken op houtvuur. En dat zonder dat daarvoor ellenlang geduld en veel BBQ-ervaring nodig is. De grizzly grill medium is een voorbeeld van zo’n kamado-apparaat.
Een medium of grizzly grill large BBQ bestaat uit een pot van hoogwaardig keramiek, met een handig verrijdbaar onderstel. Andere accessoires waarmee u kookt zijn de inklapbare zijtafels, de chipfeeder, een bijgeleverde as-pook alsmede een speciaal mandje om de houtskool in te doen. Afhankelijk van de gekozen maatvoering zijn meerdere diameters mogelijk.

Grizzly grills kamado elite large: hét paradepaardje

Er zijn verschillende merken die kamadobarbecues op de markt hebben gebracht. Barbecueplein.nl is premium dealer van The Big Green Egg, een van de bekendste. Kijk in onze webshop voor het zeer uitgebreide assortiment hiervan. Daar kunt u trouwens ook terecht voor de Primogrill Oval en Kamado. Wij bieden diverse alternatieven voor de grizzly grill. U kunt kiezen uit zowel small-, medium- en large-sized exemplaren, al naar gelang het aantal eters waarvoor u gerechten wilt kunnen bereiden en de ruimte die u thuis heeft. Grizzly grills kamado elite large staat bekend als een van de topexemplaren die beschikbaar zijn op het gebied van kamado-BBQ. Deze kan worden vergeleken met de kwaliteit van een Big Green Egg en een Primogrill. Wel waarschuwen wij u om niet te kiezen voor bijvoorbeeld een laaggeprijsde kamado-aanbieding via een bouwmarkt. Uiterlijk heeft het wel wat weg van de topexemplaren, maar de gebruikte materialen zijn laagwaardig, slijten snel en geven absoluut geen goed BBQ-resultaat.

Kies dus voor kwaliteit

Over het design van de kamado’s van Grizzly grill is absoluut goed nagedacht. Het is erop gericht om culinair koken mogelijk te maken op een eenvoudige wijze. De verschillende varianten, van small tot medium en large, maakt culinair koken voor iedereen mogelijk en met ieder budget. Ook de kamadoproducten van The Big Green Egg en Primogrill in onze webshop hebben echter als doel om u het meest gemakkelijke, qua kwaliteit beste kookinstrument te bieden dat er maar is. Iets duurder in aanschaf dat klopt. Maar in de webshop van Barbecueplein.nl toch stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd.