Goed eten van de barbecue in Uden

Ook in Uden, gelegen in de Peelrand en de Peelkern weten ze wat lekker eten is. Voor wie er wil fijnproeven zijn er genoeg horecagelegenheden waar men de binnenzijde van de maag op zijn tijd eens heerlijk kan ‘laten strelen’. En ook om thuis lekker te eten zit u hier goed. Want in nog geen half uurtje rijdt u van Uden naar onze Showroom in Breugel over de A50 voor het meest complete aanbod van:

Met een moderne BBQ zoals een kamado, realiseert u de meest culinaire en tegelijkertijd gezonde gerechten.

Van het gemak van een elektrische BBQ tot de smaak van een houtskoolbarbecue

Gemak dient de mens en wanneer U een gemaksmens in Uden bent, dan prefereert u wellicht een elektrische barbecue. Die is eenvoudig te bedienen en te reinigen. Een houtskoolbarbecue staat bekend als het traditionele BBQ-concept. De rook, geur en het ‘spelen met vuur’ zijn daar kenmerkend voor. Koken op zo’n traditioneel toestel vergt wel wat meer aandacht en geduld maar is ook leuk.

Een gasbarbecue vormt wat dat betreft een fraaie middenweg. Als gevolg van de hogere temperatuurwaarden kunt u hier extra smaakvolle gerechten mee creëren. En uw toestel is in een oogwenk op temperatuur. Ook handig wanneer u eens haast heeft.

Kijken en kopen op afstand, dat kan natuurlijk ook

Wij heten u van harte welkom in onze showroom op steenworp afstand van uw woonplaats Uden. Hier vindt u alles op het gebied van BBQ om mee te voorzien in uw Bourgondische behoeften. Ook voor hele fijne accessoires, kruiden en rubs kunt u namelijk bij ons terecht.

En het wordt nog gemakkelijker. Want voor de aanschaf van welke elektrische of gas- of houtskool gestookte barbecue uit ons assortiment dan ook, hoeft u de deur niet eens uit wanneer u dat niet wilt. Bekijk en bestel ons complete assortiment gewoon online.