Geen Weber-BBQ-dealer: toch de oplossing voor u

Wij verkopen geen Weber BBQ noch onderdelen daarvan. Zit u hier dan verkeerd? Dat allerminst, want wellicht kunnen we u verleiden om uw favoriete BBQ-merk toch eens ter discussie te stellen. Wij hebben de ervaring en het aanbod om dat te doen.

Begrijp ons niet verkeerd: een Weber BBQ en bijbehorend gereedschap is een lust voor vrijwel iedere BBQ-fanaat. Weber is een producent afkomstig uit de VS van barbecues die zowel op houtskool, gas als elektriciteit gestookt worden. Komt u een Weber accessoires aanbieding tegen, dan is die dan ook vast en zeker verleidelijk. Maar wacht heel even!

Wij bieden een fraai alternatief voor uw Weber BBQ set

Een Weber is een kwaliteitsproduct dat lang mee gaat. U kunt bovendien van een Weber diverse onderdelen vervangen zodat uw apparaat weer optimaal functioneert. Vrijwel alle producten van Weber zijn vervaardigd uit roestvrijstaal. Dat is goed bestand tegen roest maar vormt in onze opinie niet het meest ideale materiaal om mee te barbecueën.

Wij zijn trots dat we premium-dealer zijn van een ander groot Amerikaans BBQ-merk: The Big green Egg. Hoewel Weber BBQ sets beschikbaar heeft die daar enigszins mee concurreren, vinden wij het onderscheid toch aanmerkelijk. Een Green Egg is namelijk vervaardigd uit keramiek dat optimale kook-, bak-, grill-, rook- en stoofeigenschappen heeft. Dit is niet vergelijkbaar met een Weber BBQ, het is een heuse ‘tuinoven’. Vanwege het materiaal ook geschikt voor bereiding van heerlijke pizza’s.

Ook voor legio accessoires

Weber staat bekend om zijn complete BBQ gereedschapset. Aan alles dat een gemakkelijk en culinair BBQ-proces garandeert, is gedacht. Het totale concept is zeer weloverwogen. Bij The Big Green Egg kunnen ze er echter ook wat van. Door middel van een breed assortiment onderdelen en speciale accessoires garandeert u een lange levensduur van uw apparaat en haalt u er het optimale uit. Ook qua culinair niveau.

En, hebben wij u kunnen overtuigen? Kijk in elk geval even rond in onze webshop.