Alles soorten waaronder gasbarbecues

Voor zowel elektrische als houtskoolbarbecues maar ook voor bijzondere, hoogwaardige exemplaren als Kamado’s en Pellet Smokers is Barbecueplein.nl dé webshop voor kokkerellend Nederland. Houdt u van wat meer gemak, dan hebben wij ook een breed assortiment gasbarbecues voor u in de aanbieding.

Voordelen van een gasbarbecue

De gas bbq gebruikt vanzelfsprekend gas uit een gasfles om voor de gewenste verhitting te zorgen. Dit werkt net zo gemakkelijk als elektriciteit en een stuk sneller en eenvoudiger dan bijvoorbeeld een houtskool-bbq. Anders dan een elektrische bbq kan men gasbarbecues heel eenvoudig op iedere plek gebruiken. Vandaar dat dit type bbq ook zo populair is op bijvoorbeeld de camping. Doordat sprake is van asloze verbranding, is een gasbarbecue na afloop van het koken ook veel eenvoudiger te reinigen dan bijvoorbeeld een bbq die brandt op houtskool.

Anders dan bij andere type bbq’s is een gas bbq bij uitstek geschikt voor een breed gamma aan bereidingsmogelijkheden. Op gas kunt u werkelijk alles van koken tot bakken en wokken maar ook direct en indirect grillen. Een dergelijke bbq biedt u dan ook bij uitstek de mogelijkheid om zeer veel verschillende culinaire gerechten te maken. Door de mogelijkheden van het bereiken van een hogere temperatuur zijn gasbarbecues ook veelzijdiger dan elektrische bbq’s.

Kijk rond in onze webshop en stel uw vraag

Van een geweldige 3-pits Outback Barbecue Hunter tot de Beefeater 1100E Series voor de wat grotere bbq-portemonnee. Wij beschikken over een assortiment gasbarbecues en gas gebaseerde kooktoestellen voor ieder budget. Kijk rond in onze webshop en neem desnoods contact op met ons om u te laten adviseren ten aanzien van de voor uw situatie meest geschikte gas bbq.

Onze missie is om u culinair te laten genieten!

The Otto Grill Orginal