Aanbieding gasbarbecue met lavasteen

Gasbarbecues met lavastenen zorgen ervoor dat de gasvlam aan de onderzijde beter wordt verdeeld. De stenen worden opgewarmd en stralen op gelijkmatige wijze warmte uit. Dat komt het kook- en bakproces aanzienlijk ten goede.

Anders dan houtskool en dergelijke zijn de stenen in een gasbarbecue met lavastenen veel sneller warm. Ook gaat de temperatuurbeheersing beter. De stenen worden immers alleen opgewarmd maar branden zelf niet, zoals de kooltjes op een houtskoolbarbecue. Zet u het gas uit dan zullen de stenen ook weer snel afkoelen. Interessant? Bekijk dan snel de aanbiedingen in onze webshop!

CookPerfect wireless thermometer

Aanbieding van diverse gasbarbecues

Barbecueplein heeft de volledige focus van zijn assortiment op alles wat met BBQ te maken heeft. Daar ligt ons hart, daar ligt onze interesse. Doordat wij over een goed inkoopnetwerk beschikken en een low-cost bedrijfsvoering exploiteren, kunnen wij al onze producten tegen een extra aantrekkelijke prijs aanbieden. Zelfs een gasbarbecue van een gerenommeerd merk zoals Boretti is in onze webshop gemiddeld vele 10-tallen procenten goedkoper dan in de meeste andere winkels. Nergens vindt u bovendien zo’n compleet assortiment. Voor ieder formaat gasbarbecue, klein of groot kunt u bij ons terecht. En ook voor de aanschaf van accessoires.

Afgezien van de beste producten van de meeste gerenommeerde leveranciers en het meest uitgebreide productassortiment dat maar denkbaar is, voorzien wij u ook graag van advies. In samenspraak bepalen wij pijlsnel welk exemplaar uit onze gasbarbecue sale het meest geschikt voor u is. Vraag het ons gewoon.

Kiest u voor charme of gemak?

Kiest u voor de charme van een kolenbarbecue of voor de bedieningseenvoud van een gas gebaseerd exemplaar? Valt uw keuze op optie 2? Maak het uzelf dan nog gemakkelijker en koop een gasbarbecue met zijbrander. Dat is een aparte kookpit die gebruikt wordt om gerechten mee op te warmen of warm te houden. Dat maakt het nog eenvoudiger om alle gerechten op de juiste temperatuur aan uw eters te serveren.

Charcoal grill