Gas BBQ en aanverwante onderdelen

Barbecueën op gas heeft een groot aantal voordelen. Een gas BBQ is direct klaar voor gebruik. Geen gedoe met het ontsteken ervan, zoals bij een houtskoolbarbecue. Er is immers dikwijls sprake van een geïntegreerde, automatische ontsteking. Ten opzichte van een elektrische barbecue die helemaal geen ontsteking heeft, leidt koken op gas tot een veel hogere temperatuur met bijbehorend superieur bakresultaat. Het is wel essentieel dat uw gasbrander effectief functioneert. Om uw brander te reviseren kunt u in onze webshop terecht voor gasbrander onderdelen. Dan hoeft u geen nieuwe te kopen.

Gasbranders en onderdelen daarvoor

Een exact regelbare temperatuur, zeer snel bereik van de doeltemperatuur, optimale vetafvoer en geen overmatige rook- en geurontwikkeling. Waarom zou u eigenlijk niet kiezen voor barbecueën op gas? En ook pizzaovens op gas functioneren optimaal vanwege het hoge temperatuurbereik in vergelijking tot elektrische verwarming. Uw inwendige brander is mogelijk aan vervanging van onderdelen toe wanneer:

  • De vlam regelmatig verandert van kleur;
  • De vlam uit zichzelf uitgaat;
  • U een gaslucht ruikt.

Soms is er sprak van verstopping van de vlamverdeler, ook wel diffusor genoemd. Ook verontreiniging van mondstukken a.g.v. voedsel- en kookgerelateerde vloeistoffen is mogelijk alsmede lekkage of onvolledige afdichting van de toevoerslang. U kunt dergelijke gasbrander onderdelen zelf reinigen of provisorisch repareren. Na verloop van tijd is vervanging echter een betere optie. Uw kooktoestel kan vervolgens weer jaren mee.

Premium onderdelen dealer

Wij zijn premium dealer van een groot aantal merken die hoogwaardige barbecues en pizzaovens leveren, waaronder bijvoorbeeld de gasgestookte Alfa pizzaoven. Zo’n mobiele, hoogwaardige oven is kostbaar in aanschaf. Om te zorgen dat deze een leven lang meegaat, leveren wij ook onderdelen voor de brander van deze BBQ en andere modellen. Een optimale verbranding geeft het beste resultaat.

Zowel voor uw complete gas BBQ als voor onderdelen daarvoor shopt u dus op Barbecueplein. Ook vanwege de aantrekkelijke prijs.