Elektrische barbecue voor de ‘beginner’ in Boxtel

Woont u in Boxtel, wilt u beginnen met BBQ’en maar weet u niet wat het beste bij u past? Weet u niet of het écht een hobby ‘for life’ wordt, dat zelf koken in de tuin? Maak het uzelf dan gemakkelijk en schaf een van onze elektrische barbecues aan. Elektrisch barbecueën, dat betekent namelijk wel de lusten maar niet de lasten.

Aangezien houtskool niet nodig is krijgt u geen vieze handen of ontstaan er geen overweldigende luchtjes. Koken op dit type BBQ is een stuk milieuvriendelijker. Bang om met gasflessen te werken? Die angst is in het geval van een elektrische barbecue niet nodig.

Zoekt u een ‘veilige’ optie? Kies dan voor een kooktoestel dat werkt op elektriciteit.

Bereik net wat meer met een gasbarbecue

Wilt u het vuur in Boxtel echter net wat hoger opstoken? Dat kan wanneer u een van onze gasbarbecues aanschaft. Dat betekent koken op écht vuur, maar toch volledige temperatuurbeheersing voor een optimaal grillresultaat. Grillen met een gasbarbecue is een stuk gezonder doordat vetten uit de vleeswaren worden afgevoerd en verbrandt. Met zo’n barbecue kunt u vrijwel direct na het starten beginnen met zowel koken, bakken, wokken als grillen.

Haal alles uit uw favoriete hobby in Boxtel en kies uit onze uitvoerige selectie van gasbarbecues.

Een houtskoolbarbecue voor optimale smaakauthenticiteit

Bij die ruim 30.000 inwoners die Boxtel rijk is, zitten beslist flink wat mensen die al de nodige ervaring hebben met de BBQ-hobby. Maar ook dan heeft onze webshop wat voor u in petto. Want bent u op zoek naar een nog verfijndere smaak? Is de geur van houtskool niet weg te denken uit uw tuin? Die ultieme rooksmaak, is dat waar u naar op zoek bent? De moderne houtskoolbarbecue is zoveel meer dan een simpele bak poffende kolen. Het hoogwaardige kamado-concept, oorspronkelijk afkomstig uit de oude Japanse keukencultuur, leidt tot ongeëvenaarde smaaksensaties.

Wij hebben houtskoolbarbecues in diverse uitvoeringen voor u beschikbaar in onze showroom. Wij zijn dealer van de gerenommeerde Big Green Egg, maar ook voor een Kamado Joe kunt u bij ons terecht. Maak in 15 minuten de rit vanuit Boxtel naar ons magazijn voor een uitgebreide demonstratie en toelichting.