Barbeque kopen? Barbecueplein!

Waar kun je nu het beste barbecues kopen? Nee niet bij de bouwmarkt of het tuincentrum, daar hebben ze absoluut geen verstand van BBQ. Ook niet bij Coolblue. Die houden het maar beter bij de verkoop van huishoudelijke en telecomapparaten. Barbecueplein, de naam zegt het al. Dat is dé plek om een goede BBQ te kopen.

Wij bieden kooktoestellen aan in diverse uitvoeringen zoals gasgestookt, houtskool gestookt en elektrisch. In alle segmenten varieert ons aanbod van low-budget tot high-end. Nergens anders vindt u zo’n compleet assortiment. En vanzelfsprekend voorzien wij u ook graag van gedegen advies wanneer u niet weet welke BBQ u het beste kunt kopen. De kennis die wij opdeden door onze jarenlange ervaring en onze slagersachtergrond, die krijgt u er gratis bij.

Doe het goed: investeer in een BBQ van RVS

Wanneer u contact met ons opneemt dan helpen wij u graag met uw keuze voor het juiste type BBQ. Wij adviseren vaak om een BBQ van RVS te kopen. Dit metaal heeft een optimale bestendigheid tegen roest en aanslag. Corrosie ligt vanzelfsprekend steeds op de loer wanneer u een kooktoestel intensief buiten gebruikt. Dat is inherent aan vochtige omstandigheden en forse temperatuurverschillen. Besluit u een barbeque van RVS te kopen, dan kiest u echter voor een bestendig topexemplaar. Door het hoogwaardige materiaal wat duurder in de aanschaf maar aanzienlijk duurzamer in gebruik. U kunt er jaren probleemloos mee vooruit.

Dé oplossing voor de lange termijn

Afgezien van de roestbestendigheid heeft het kopen van een BBQ van RVS nog meer voordelen. De materialen zijn namelijk onbreekbaar. Een BBQ-rooster van RVS is bovendien eenvoudig te reinigen door het gladde oppervlak. In esthetisch opzicht is een dergelijke BBQ een aanwinst voor het oog. Dat het materiaal door de hoge temperaturen in de loop der tijd ietwat kan verkleuren doet daar niets aan af.

U kunt vanzelfsprekend bij Barbecueplein ook barbecues kopen van andere materialen zoals gietijzer. Ieder materiaal heeft specifieke voor- en nadelen. Wij leggen u die graag uit in een persoonlijk gesprek. U kunt ons ook gerust een email sturen.