Geen Kamado Joe, maar toch dé absolute kamado shop

Veel mensen hebben hun oog ten aanzien van de aanschaf van een nieuwe barbecue laten vallen op het merk Kamado Joe. Ze komen om die reden helaas niet altijd in onze webshop terecht. En dat is natuurlijk jammer, want Barbecueplein.nl zou hét start- en eindpunt moeten zijn voor iedereen die van BBQ houdt. Zowel om de kwaliteit als om de gunstige prijs die wij daarvoor rekenen.

We kunnen het niet ontkennen. De Kamado Joe is inderdaad een ‘classic’, een klassieker op het gebied van kamado-BBQ. Een shop die een dergelijk exemplaar verkoopt heeft u dus absoluut wat te bieden. Een BBQ van dit merk is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en verkrijgbaar in meerdere maatvoeringen, al naar gelang de omvang van het eetgezelschap. De prijs is aanzienlijk maar daar krijgt u ook kwaliteit voor, zeker wanneer u een dergelijk product vergelijkt met een low-budget-exemplaar uit de bouwmarkt. ‘

Geen Kamado Joe, wel een Big Green Egg shop

Ook wij van Barbecueplein.nl staan voor kwaliteit. Wij zijn echter premium dealer van dat andere bekende kamadomerk: The Big Green Egg. Wij bieden diverse exemplaren van kamado’s aan die vergelijkbaar zijn met de Kamado Joe Classic. U vindt ze allemaal in onze webshop.

Net als de Kamado Joe is het Groene Ei gemaakt van hoogwaardige keramiek. In combinatie met het gebruik van hoogwaardig houtskool realiseert u een ongekende smaakbeleving terwijl u met dit apparaat grilt, bakt, stooft, kookt, rookt, etc.

Gun uzelf alleen het beste

Duur in aanschaf? Inderdaad moet zowel voor de Kamado Joe als voor The Big Green Egg een aardig bedrag worden neergeteld bij aanschaf, onafhankelijk van in welke shop u uw apparaat ook koopt. Het forse verbruik van houtskool alsmede de noodzaak om een goedkope kamado na 2 jaar alweer te moeten vervangen: dat noemen wij echter pas duur. Gun uzelf dus een kwaliteitsproduct.

Desondanks voorziet onze kamado webshop ook in de behoefte van kamadoliefhebbers met minder budget. Met ons kamadomerk ‘The Bastard’ leveren wij namelijk een prijsvriendelijk alternatief met behoud van hoge kwaliteit.