Buitenkeuken

Ga je niet op vakantie dit jaar? Maar wil je toch dat heerlijke buitengevoel ervaren dat vaak gepaard gaat met vakantie? Vier dan je vakantie gewoon thuis, door een buitenkeuken aan te schaffen via barbecueplein.nl.

Wij kunnen jouw buitenkeuken leveren in elke maat die je maar wenst. Hoewel sommige mensen bij deze term al direct aan de eerste de beste Bbq denken, zijn wij van mening dat het toch om iets meer dan dat moet gaan. Meestal zijn dit soort systemen niet meer mobiel, al zie je nog wel eens dat een bestaande Bbq zoals ‘the big green egg’ in een buitenkeukensysteem wordt geïntegreerd.

Ook aanrechtblad en kastruimte vormen samen de keuken waarachter jij in de zomer lekker buiten kunt staan koken. Het grote voordeel is dat je dan geen last hebt van de warme dampen in het soms toch al zweterige weer. Je kunt heerlijk ontspannen genieten van jouw in bloei staande tuin en hoeft niet meer naar binnen om een maaltijd te koken.

Een buitenkeuken via barbequeplein.nl

Wij kunnen alle onderdelen leveren waarmee jij jouw complete buitenkeuken kunt opbouwen. Afgezien van de keuze uit vele luxe systemen om onder andere vlees mee te kunnen bereiden, leveren wij ook alle benodigde accessoires. Denk aan hoogwaardig houtskool, gerookte houtsnippers voor een extra unieke smaak en voor gereedschap ten behoeve van het koken zelf en het reinigen van je kooksysteem. En ook voor wat betreft de smaakbereiding van voedingswaren in de buitenkeuken zelf, bieden wij producten aan in de vorm van kruidenrekken. Wat dacht je van de volgende kooksystemen die de basis voor jouw totale buitenkeuken zouden kunnen vormen waarop je heerlijke maaltijden kunt bereiden: Het zijn maar enkele voorbeelden van kooksystemen waarmee jij je totale eigen buitenkeuken samenstelt. Kijk op barbequeplein.nl, stel je totaalpakket samen en je hoeft nooit meer naar binnen om in de zomer te kunnen koken. Want vanaf nu beschik jij over je eigen buitenkeuken. Kijk rond op onze website of neem direct contact met ons op voor advies!
Big Green Egg Acacia Tafel XL zonder wielen