Barbecueplein.nl is premium dealer van de Big Green Egg. Deze hoogwaardige Bbq is een van de populairste en beste die er te krijgen zijn. Het werkingsprincipe werd al meer dan 3000 jaar geleden uitgevonden in Zuidoost-Azië en had destijds betrekking op hout gestookte kleiovens. Dit principe werd later omarmd door de Japanners.

De oorlog tussen Amerika en Japan bracht wonder boven wonder ook iets goeds met zich mee want veel Amerikaanse soldaten maakten in Japan kennis met de voorloper van wat later de barbecue zou worden. In 1974 werd de eerste Big Green Egg op de Amerikaanse markt gebracht. Destijds betrof het uit het verre Oosten geïmporteerde Kamado Bbq’s. Aangezien dit zo’n succes was, werd echter al gauw een eigen ontwerp gerealiseerd waarin innovatieve materiaalsoorten werden toegepast waardoor de werking nog meer verbeterde.

De hedendaagse versie brengt oude wijsheden dus samen met nieuwe, hedendaagse technologie en biedt dus het allerbeste op het gebied van kookkunst.

Zoek niet verder, barbecueplein.nl levert alles.

Ons assortiment ten aanzien van de Big Green Egg is zeer uitgebreid. Ten eerste bieden wij een brede range aan modellen aan, variërend van MiniMax Egg tot de Extra Large Egg. Er is voor ieder wat wils. Je kunt kiezen voor een standaard, maar deze barbecue is ook goed in te bouwen.

Daarnaast kunnen wij allerlei soorten accessoires leveren waarmee je optimaal kunt werken en waarmee jouw kookkunsten nog verder worden geoptimaliseerd. Ons leveringsprogramma varieert van bereidingsgereedschappen tot middelen om de Big Green Egg schoon te maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een keramische roaster voor kip, maar ook leuke accessoires om jouw barbecue outfit compleet te maken. Ook kunnen wij een groot assortiment kruiden leveren waarmee je al je voedingswaren heerlijk op smaak kunt brengen.

Ook voor alles op het gebied van barbecues ga je naar Barbecueplein.nl. Contacteer ons vandaag nog! Wij zijn graag bereid om je te adviseren.