Ieder type barbecue beschikbaar voor u als liefhebber in Venlo

Barbequeplein is gevestigd in Breugel net boven Eindhoven. Vanuit Venlo een ritje van iets meer dan een half uur. Maar een bezoek aan onze showroom is voor u zeker de moeite waard. Want als Brabanders delen wij een grote mate van verwantschap met u in Limburg. Samen met de Belgen worden wij immers aangemerkt als ‘Bourgondiërs’. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van een hapje en een drankje. En wat is er nu lekkerder dan om dat hapje te bereiden met een elektrische barbecue, een gasbarbecue of een houtskoolbarbecues.

OFYR Kamado Table Corten PRO Teak Wood BGE

De voordelen van een elektrisch of een gasbarbecue

Bent u een gemaksmens in Venlo, dan raden wij u aan om een exemplaar te kiezen uit ons brede assortiment van elektrische barbecues of gasbarbecues. Die zijn snel op temperatuur, de temperatuur is bovendien makkelijk te beheersen en te regelen en dit type bbq’s is gemakkelijk te reinigen. Kiest u voor een elektrisch exemplaar let er dan op dat dit een flink vermogen heeft. Op die manier is uw bbq namelijk in een oogwenk warm en kunt u razendsnel beginnen met koken. Een gasbarbecue heeft de meeste mogelijkheden qua bereiding. Ideaal wanneer u in Venlo houdt van afwisseling tussen koken, bakken, wokken en grillen.

Of houdt u van het echte werk?

Onze houtskoolbarbecues zijn er voor de liefhebbers in Venlo van die typische rooksmaak. Een houtskoolbarbecue is goedkoop in de aanschaf en wij bieden een breed assortiment houtskoolsoorten aan. Een dergelijk bbq-concept is wel met name geschikt voor mensen die het geduld hebben om de bbq en de kolen op de juiste temperatuur te brengen. Wat zult u echter genieten van de bijzondere smaak die dat gaat opleveren.

Wat u ook kiest, u bent in onze webshop of showroom, 45 km van Venlo, welkom om onze selectie van elektrische barbecues, gasbarbecues en houtskoolbarbecues te komen bewonderen. Vanzelfsprekend voorzien wij u als specialist ook graag van advies.