Beginnen met BBQ in Veldhoven; kies voor een elektrische barbecue!

Heeft u nog weinig ervaring met BBQ maar wilt u wel eens wat vaker voor uw gezin lekker gaan koken in de tuin van uw woning in Veldhoven? Maak het uzelf dan gemakkelijk.

Elektrische barbecues hebben als voordeel dat ze snel gebruikt kunnen worden en te allen tijde een gelijkmatige temperatuur afgeven. Daardoor hoeft u het kook-, grill- en bakproces minder intensief te volgen en zal uw gerecht minder snel aanbranden.

Woont u bijvoorbeeld in een flat in Veldhoven en beschikt u over een balkon? Ook dan is een elektrische barbecue prima toepasbaar zonder dat deze rook- en geuroverlast geeft aan de buren.

Gasbarbecues bieden vaak net wat meer mogelijkheden

Wilt u extra snel aan tafel kunnen, dan kunt u het beste voor een van onze gasbarbecues kiezen. Die zijn nog sneller opgewarmd en men kan er een hogere temperatuur mee bereiken. Dat vergroot de bereidingssnelheid en -mogelijkheden.

Van alle typen BBQ’s zorgt een gasbarbecue voor de beste afvoer van vleesvetten en dergelijke. Ook gasbarbecues zorgen maar in beperkte mate voor overmatige rook- en geurontwikkeling. Ideaal dus wanneer u deze wilt gebruiken in een kleinere ruimte in Veldhoven.

Beloon uw inspanning met smaak; Kies voor een houtskoolbarbecue

Wie voor optimale en authentieke smaak gaat, die schaft een van onze houtskoolbarbecues aan. Qua bediening iets bewerkelijker maar ach, het kookproces geeft toch ook een zekere mate van ontspanning. Menig houtskoolbarbecue is bovendien aantrekkelijk geprijsd, al zijn er ook hoogwaardige, duurdere exemplaren zoals de moderne kamado waarmee u eindeloos veel verschillende, culinaire gerechten bereidt. De speciale rooksmaak die dit type BBQ geeft is ongeëvenaard.

Onze winkel is hét verzamelpunt, dé online ‘markt’ waar u voor alles op het gebied van BBQ en buiten koken terecht kunt. Van elektrische, gasgestookte en houtskoolbarbecues in alle prijsklassen tot een oneindig assortiment van accessoires.

Shop nu meteen online! Of kom langs in onze showroom op steenworp afstand van Veldhoven.