Bbq vloermat: beschermt uw tuinvloer

Niets zo leuk dan bij mooi weer uw barbecue ‘van stal te halen’ om deze te installeren ergens op een zonnig plekje in de tuin en daar te gaan koken. De meeste BBQ’s zijn zeer mobiel dus u staat altijd in de zonneschijn. Neem plaats op de tegels van uw terras of stal uw BBQ op uw fraaie houten vlonder naast de vijver. Wel jammer als daar vetvlekken op komen. Maar daarvoor hebben we gelukkig een hele verzameling barbecue matjes te koop.

OFYR Kamado Table Corten PRO Teak Wood BGE

Bescherm ook uw tegels met een barbecue vloermat

Bescherm uw terras, uw gazon waar u veel onderhoudswerk aan heeft, uw natuursteentegels en zelfs uw kunstgras. Iedereen weet hoe lastig vetvlekken te verwijderen zijn van welke ondergrond dan ook. Een BBQ matje zorgt er echter voor dat vetspetters die van de barbecue afkomstig zijn, direct op de mat vallen en niet op uw delicate ondergrond. Zo blijft uw tuin voortdurend fraai.

Afgezien van de ‘vet- en sausopvangfunctie’ heeft een BBQ vloermat ook een anti slip functie. Dat zorgt ervoor dat het BBQ-toestel stabiel staat en niet zomaar wegschiet of wegglijdt. Extra proper, extra veilig dus. Barbecue matjes zijn er in verschillende maten en veelal vervaardigd van een speciaal materiaal zoals polyethylene. Zo’n BBQ matje is bovendien niet poreus waardoor het vet er niet in kan trekken en eenvoudig afwasbaar is.

Handig hè, al die accessoires

Gaat u barbecueën in de tuin, maak er dan geen half werk van. Daar krijgt u spijt van. Koop een voldoende grote barbecue vloermat, bescherm de omgeving en bied uw kooktoestel stabiliteit! Al onze accessoires zorgen ervoor dat het BBQ’en zoveel makkelijker en aangenamer wordt. Overal is voor u over nagedacht.

Bestel vandaag nog een van onze barbecue matjes en u kunt er morgen al gebruik van maken. Wij maken het u graag gemakkelijk. Gemakkelijk op het gebied van BBQ welteverstaan.

Letzq Spit Kamado 15 inch medium