Dé bbq shop van Brabant, die vind je in Son en Breugel

Wie is er nu geen fan van bbq? Er is toch niets heerlijkers dan lekker buiten eten bereiden en die heerlijke etenswaren vervolgens in een gezellige ambiance samen te nuttigen? En dan hebben we het niet alleen over de sfeer en gezelligheid, maar met name ook over de smaak van al die heerlijke gerechten. Barbecueplein is dé online bbq shop voor alles op het gebied van buiten koken. Wilt u eerst komen bekijken wat u gaat aanschaffen? Bezoek dan onze showroom in Brabant. Deze is gelegen in Son en Breugel net ten Noorden van Eindhoven.

Home

Bbq shop voor bbq liefhebbers in heel Brabant en daarbuiten.

Onze online bbq shop barbecueplein.nl beschikt over het meest uitgebreide assortiment op het gebied van buiten koken dat er in heel Brabant te vinden is. Showroom en magazijn zijn gevestigd in Son en Breugel op steenworp afstand van Eindhoven. Wij leveren van hieruit de beste artikelen uit onder andere de volgende productgroepen:

Vanzelfsprekend kunt u in onze winkel welke wij runnen vanuit Son en Breugel ook terecht voor de beste accessoires en allerlei soorten houtskool voor een nog specialere smaak. In Eindhoven en omstreken is onze bbq shop inmiddels tot een waar begrip uitgegroeid.

Ook voor het allerbeste advies

U kunt direct bestellen via onze bbq webshop en een keuze maken uit het meest complete bbq-assortiment van Brabant. Wilt u graag advies, neem dan telefonisch contact op, stuur een email of kom langs in Son. Wij brengen onze passie voor bbq in onze shop graag op u over en helpen u bij het maken van de beste keuzes. Onder andere in de regio Eindhoven verzorgen wij nota bene met regelmaat workshops. Zo leert u hoe u uw apparaten en accessoires het beste kunt gebruiken van een echte bbq-professional.