Houtskoolbarbecues om heerlijk mee te koken in Zaltbommel

Het viel ons van Barbecueplein.nl regelmatig op dat er mensen lekker staan te bbq’en langs de Waal in de omgeving van Zaltbommel. In dit pittoreske Gelderse stadje voelen wij dat de Bourgondische leefstijl die ons als Brabanders zo bekend is, al zeer sterk aanwezig is. En wij kunnen ons goed voorstellen dat het op een mooie dag zeer aangenaam kan zijn om met een houtskoolbarbecue of gasbarbecue naar een van de rivierstrandjes te trekken en daar in stilte te genieten van een ter plekke bereide maaltijd.

Voor de bbq-fans in de regio Zaltbommel hebben wij dan ook goed nieuws, want nergens vindt men zo’n uitgebreid bbq-gerelateerd assortiment als in onze webshop.

Voor een houtskoolbarbecue, gasbarbecue maar ook voor elektrische barbecues

Wie graag zelf zijn eten in de tuin of vrije natuur bereidt is vast en zeker fan van bbq. Van een eenvoudige vleesmaaltijd tot een culinair hoogstandje, tegenwoordig kan dat allemaal. Daar waar men wil koken zonder de aanwezigheid van nutsvoorzieningen is een traditionele houtskoolbarbecue de beste keus. Gebruik van gasbarbecues kan ook maar dan zal men wel een eigen gasfles mee moeten nemen. Houdt u wel van bbq maar liever in uw eigen tuin in Zaltbommel, in dat geval biedt een elektrische barbecue veel gemak. Die is immers in een oogwenk warm en qua temperatuur volkomen beheersbaar.

Bbq’en in de regio van Zaltbommel

Zeker wanneer er met houtskool op houtskoolbarbecues of met gasbarbecues wordt gekookt, bestaat er in de vrije natuur altijd kans op brandgevaar. Let op of vrij koken in de natuur op uw plek is toegestaan en zo ja, zorg dan altijd dat er brandblusmiddelen bij de hand zijn. Ruim na afloop eventuele rommel op en zorg dat smeulende resten goed worden geblust.

OFYR Cedar Wood Planks (set of 3)