Volg een van onze bbq workshops

Bakken is leuk, maar bbq’en is volgens ons nog veel leuker. Vandaar dat wij u bij deze ‘heerlijke hobby’ optimaal willen faciliteren. Dat doen wij door de beste apparatuur te verkopen, de allerbeste en handigste bbq-accessoires. En vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor al die detailzaken zoals pellets, houtskoolsoorten, marinaderubs en bbq-sauzen die de smaak van uw gerechten verfijnen. Maar ‘Knowledge is King’ (kennis van bbq’en staat voorop). En met ruim 20 jaar professionele ervaring op het gebeid van bbq dragen wij onze expertise graag aan uw over. En dat doen we o.a. tijdens een van onze bbq workshops.

Waarom barbecue workshops volgen?

Al die verschillende bbq-concepten, van elektrisch tot gasgestookt en de conventionele houtskool-bbq voor die heerlijke rooksmaak. In de loop der tijd is bbq verworden tot een culinaire aangelegenheid. Maar van huis uit bent u wellicht niet opgeleid tot topkok. Geen nood want tijdens een bbq workshop brengen wij u de kneepjes van het bbq-vak razendsnel bij. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Een basis barbecue workshop waar u de basisbeginselen leert;
  • Een bbq workshop die specifiek gericht is op het gebruik van het culinaire ‘Big Green Egg bbq-concept’;
  • Het aanleren van nieuwe technieken en het gebruik van onconventionele maar o-zo-lekkere ingrediënten tijdens een heuse masterclass;

Kennis opdoen proefde nog nooit zo goed

Verrijk uw kennis van het barbecuevak tijdens een barbecue workshop van Barbecueplein.nl. U kunt uw kennis direct al vertalen naar het bereiden van nog lekkerdere gerechten tijdens een gezellige namiddag of avond in de tuin. En u leert tijdens een van onze barbecue workshops niet alleen om de smaak van uw gerechten te verbeteren, maar ook hoe u uw voedselwaren nog sneller, eenvoudiger en gezonder klaar maakt.