Onze barbecue workshop onthult de geheimen van buiten koken

Uitgezonderd de gerechten biedt Barbecueplein.nl alles om buiten koken tot een ware professionele kunst of hobby te kunnen verheffen. Bij ons koopt u barbecue-, grill- en ovenconcepten in de meest uiteenlopende uitvoeringen voor een specifieke smaak. Ook de accessoires die u daarbij nodig heeft zijn bij ons allemaal voorradig.

Aan de kennis om die middelen allemaal goed te kunnen gebruiken zal het u ook niet ontbreken wanneer u een van onze barbecue workshops volgt. Wij bieden barbecue workshops aan om te leren koken met verschillende BBQ-concepten.

Workshop t.b.v. BBQ: leerzaam en vermakelijk

Een greep uit de mogelijkheden die wij bieden op workshopgebied:

  • Big Green Egg aangeschaft? Volg onze speciale workshop om dit veelzijdige kooktoestel optimaal te leren gebruiken.
  • Weber Bbq gekocht? In onze speciale Weber workshop leggen wij u uit hoe u het beste uit uw apparaat haalt.

In een generieke Kamado workshop welke los staat van enig specifiek merk gerelateerd toestel, leren wij u hoe een Kamado-BBQ in zijn algemeenheid werkt. In alle eerlijkheid is de Big Green Egg workshop wel de beste aanrader. Wij zijn zelf dealer van dit specifieke concept en binnen het kamado-assortiment is het onze absolute favoriet. Aan de aanschaf van dit ‘groene ei’ hangt echter een prijskaartje en daarom bieden wij u ook alternatieven op kamadogebied.

Boek nu uw absolute topdag

Ten behoeve van het verzorgen van een BBQ workshop maken wij dikwijls gebruik van een sfeervolle standaard locatie waar genoeg ruimte is. U kunt alleen komen maar ook in een groep. Onze barbecue workshops zijn leerzame maar ook vermakelijke uitjes die bijvoorbeeld prima geschikt zijn als invulling voor een vrijgezellenfeest.

Wilt u dat wij een BBQ workshop aan huis kunnen verzorgen? Ook dat is onder voorwaarden mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Maar let op! Ons enthousiasme voor alles wat met BBQ te maken heeft werkt aanstekelijk. Laat u zich binnenkort besmetten met het BBQ-virus?