Geef extra smaak aan uw bbq-vlees en vis met onze bbq sauzen

Met rubs, kruiden en natuurlijk met behulp van barbecue sauzen geeft u een extra lekkere en bijzondere smaak aan uw vis- en vleeswaren op de barbecue. Voor een bijzondere smaaksensatie gebruikt u natuurlijk niet de eerste de best bbq sausjes afkomstig uit de supermarkt. U bent immers een fijnproever toch? Shop rond in onze webwinkel waarin u alles kunt aanschaffen voor een geslaagde barbecue. Dus ook een heerlijke saus die past bij uw gerecht.

Wij hebben alles in huis waarmee u uw bbq-voedingswaren van een bijzondere smaak voorziet. Allereerst is natuurlijk het door u gebruikte bbq-concept (bijv. elektrisch, gas- of houtskoolgestook) sterk bepalend. Door middel van marinaderubs en dergelijke marineert u uw vlees optimaal. En met heerlijke bbq saus maakt u uw gerechten qua smaak helemaal af.

Verhuur Primo Oval Large

Barbecue sausjes verkrijgbaar in alle smaaksensaties

Amerika is koploper voor wat betreft het gebruik van sauzen tijdens de barbecue. Dat heeft ervoor gezorgd dat met name vanuit de VS een breed assortiment aan smaaksensaties op het gebied van bbq saus beschikbaar is gekomen. Die smaken kunnen enorm uiteenlopen, want over smaak valt niet te twisten toch?

Veel hoogwaardige barbecue sausjes in ons assortiment bevatten echter een of meer van de volgende ingrediënten: azijn, knoflook, mosterdextract, uienpoeder, suikers en zouten. Al deze ingrediënten zorgen voor een smaakversterking en werken zowel smaaktechnisch als functioneel door in uw vis- en vleesgerechten. Met de bbq sauzen uit ons assortiment, variërend van o.a. pittig, zuur tot zoet, maakt u uw bbq-maaltijd nog gevarieerder en nog meer onderscheidend.

Om een topmaaltijd nog lekkerder te maken

Bij ieder gerecht past een specifieke barbecue saus. Wilt u daar meer over weten, stel gerust uw vragen aan ons per email. Wij hebben meer dan 2 decennia aan professionele ervaring met de smaak van bbq en hebber er ons in gespecialiseerd. Ook op het gebied van smaak kunnen wij u dus vergaand adviseren, net als voor wat betreft de aanschaf van apparatuur en accessoires. Wij hebben het allemaal voor u in de aanbieding, dus ook hoogwaardige bbq sausjes.