Van elektrische barbecue tot gasbarbecue in Tilburg

Tilburg, het centrum van de regio ‘Hart van Brabant’. Dat betekent letterlijk het middelpunt van Bourgondisch Nederland. Want als ze ergens tijd en aandacht besteden aan de kwaliteit van hun hapje en hun drankje dan is het wel in Noord-Brabant. Daar weet Barbecueplein.nl met als hoofdzetel het pittoreske Breugel net boven Eindhoven alles van. Vandaar dat wij ons gespecialiseerd hebben in de verkoop van onder andere elektrische barbecues, gasbarbecues en houtskoolbarbecues. Veel van onze klanten kennen de bourgondische inslag en zijn afkomstig uit de regio Tilburg-Eindhoven.
Verhuur Primo Oval Large

Kiest u voor gemak of voor een traditionele houtskoolbarbecue?

Bent u nog geen fervent bbq’er maar zou u er wel eens mee willen beginnen? Laat u dan adviseren door een van onze deskundige medewerkers die werkelijk waar alles weten van ieder aspect met betrekking tot barbecue. Een elektrische barbecue of gasbarbecue is eenvoudig te hanteren. Temperatuurbepaling gaat dikwijls met een draai aan een knop en de bbq’s zijn vrijwel binnen 10 minuten na het inschakelen op temperatuur. Op die manier kunt u uw kookkunsten in Tilburg snel en eenvoudig verplaatsen van uw keuken naar uw tuinomgeving.

Een houtskoolbarbecue staat vanzelfsprekende veel meer garant voor het traditionele karakter van bbq. Die heerlijke rooksmaak is ongeëvenaard en zult u met koken op gas of elektra niet bewerkstelligen. Gebruik van een dergelijk concept is wel wat bewerkelijker en vergt geduld. Maar gelukkig zijn er ook tussenvormen. Kiest u in Tilburg bijvoorbeeld voor een ‘Pellet Smoker’ dan haalt u een bbq in huis die wel de traditionele smaakbeleving geeft, maar die toch grotendeels geautomatiseerd functioneert. Een ‘gulden middenweg’ dus.

Voor het meest complete assortiment

Kijk rond in onze uitgebreide webshop. Wilt u bepaalde apparatuur eerst met eigen ogen aanschouwen, maak dan een ritje van nog geen 30 minuten over de A58 vanuit Tilburg. In onze showroom beschikken wij over een breed assortiment aan elektrische barbecues, gasbarbecues en houtskoolbarbecues die wij graag aan u demonstreren.