Voor een elektrische, gas- of houtskoolbarbecue in Eindhoven

Bent u ook een van de mensen woonachtig in Eindhoven die bij lekker weer graag buiten eet? Of het nu gaat om een elektrische barbecue, een gasbarbecue of een houtskoolbarbecue, ieder bbq-concept is ook in Eindhoven razend populair. Men duidt de inwoners van Noord-Brabant en Limburg samen met de Belgische medemens nog wel eens aan met de term ‘Bourgondiërs’. En inderdaad, hier neemt men graag de tijd om van een hapje en een drankje te genieten.

OFYR Kamado Table Black PRO Teak Wood KJ

Voor zowel elektrische barbecues, gasbarbecues als voor houtskoolbarbecues

Goed nieuws voor u, want Barbequeplein is hét online startpunt voor ieder zoektocht naar geschikte bbq-apparatuur en accessoires. In onze webwinkel kunt u zich 24 uur per dag vergapen aan de meest geweldige bbq-gerelateerde machines en apparaten. En u kunt natuurlijk 24-7 een bestelling plaatsen, ook wanneer u niet uit de omgeving Eindhoven afkomstig bent.

In onze webwinkel en in onze showroom in Breugel net boven Eindhoven treft u een zeer breed assortiment aan van:

Ieder type bbq heeft zijn eigen karakteristieken en zijn voor- en nadelen. Een gasbarbecue en een elektrische barbecue zijn goedkoop in gebruik en snel gebruiksklaar. Ook zijn ze eenvoudig schoon te maken. Houtskoolbarbecues zorgen voor een bijzonder rooksmaakdimensie en zijn overal te gebruiken, ook daar waar geen gas- en electra beschikbaar is. Handig wanneer u graag op verschillende plekken in uw grote tuin in Eindhoven wilt koken.

Het is ons doel om u te laten genieten

Laat ons in de regio Eindhoven dan maar ‘Bourgondiërs’ zijn. Het is niet voor niets dat we in onze streken beschikken over de beste restaurants. Maar ook in eigen huis is de smaak voor ons belangrijk. Weet u niet of u het beste kunt kiezen voor een gasbarbecue, een houtskoolbarbecue of een elektrische barbecue? Neem dan contact met ons op. Wij hebben zo bepaald welk concept het beste bij u zal passen.
OFYR Cedar Wood Planks (set of 3)