Barbecue huren, ideaal voor een leuk tuinfeest

Heeft u binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, huwelijksjubileum of is een van uw kinderen geslaagd? Alle redenen om mensen uit te nodigen. Niets zo gezellig als een tuinfeest. Via Barbecueplein is het mogelijk om verschillende soorten barbecues te huren. Als u al wat ervaring heeft met kamadobarbecues dan moet u absoluut een Green Egg huren. Met onze Big Green Egg Large inclusief ConvEggtor kunt u alle kanten op.

De ConvEGGtor is een zeer populaire accessoire voor ‘het Eitje’. Dat omdat die de mogelijkheden van deze BBQ enorm vergroot. Afgezien van bakken en grillen en ‘slow-cooken’, kunt u door deze BBQ inclusief accessoires bij ons te huren, ook de lekkerste pizza’s bereiden. Wilt u alleen pizza aan uw gasten aanbieden dan kunt u overigens ook een Alfa pizzaoven huren.

Gas bbq huren

Wie een Green Egg besluit te huren beschikt het beste al over wat voorkennis. De minder ervaren tuinkok raden wij echter aan om een gas BBQ te huren. Daarmee kunt u namelijk snel beginnen en komt de timing van het op temperatuur brengen minder nauwkeurig. Ook tijdens het kookproces kunt u de temperatuur steeds eenvoudig bepalen door een draai aan de knop. En schoonmaken achteraf, dat gaat razendsnel.

Diverse formaten: van klein tot groot

Afhankelijk van het aantal bezoekers dat u verwacht kunt u kiezen voor een klein- of juist een grootschalige BBQ-optie. U kunt bij ons zelfs een gas BBQ huren met een doorsnee van meer dan 100 cm. Meerdere personen kunnen de gerechten daarop samen in een kring bereiden. Dat werkt zeer effectief. Ook wanneer u kiest voor de OFYR kunt u zich met meerdere personen verzamelen rond het kookvuur. Niets zo gezellig en nog overheerlijk ook.

Pizzaoven, gas BBQ of Big Green Egg? Één ding is zeker. Een barbecue huren dat doe je het beste via Barbecueplein.nl. En er een kopen trouwens ook.