Professionele houtskoolbarbecue voor u in Roermond

Qua Bourgondische inslag voelen wij van Barbecueplein.nl, Brabanders in hart en nieren, veel verwantschap met onze Limburgse medemens. Onze beide provincies staan in Nederland immers niet voor niets bekend om hun gedeelde passie voor goede kwaliteit voedsel en dranken. Onze horecagelegenheden zijn dan ook van absoluut topniveau. Om ook van onze kookkunsten in privé te kunnen genieten, biedt Barbecueplein.nl een breed assortiment aan van elektrische barbecues, gasbarbecues en houtskoolbarbecues. Met ‘één’ druk op de knop besteld en deze week al in huis bij u in Roermond.

Voor zowel professionals als voor bbq-beginners in Roermond

Bent u fan van een karakteristieke smaak, dan heeft wellicht een van de vele exemplaren in ons assortiment houtskoolbarbecues voor u de voorkeur. Die geven immers die heerlijke gerookte smaak. In het aanmaken en op de juiste temperatuur brengen van de houtskool ziet menig thuiskok een absolute uitdaging waar men de halve middag met veel plezier zoet mee kan zijn.

Bent u iemand die meer van gemak en snelheid houdt wanneer u thuis in uw tuin in Roermond wilt bbq’en? In dat geval kiest u wellicht beter voor een elektrische barbecue of voor een gasbarbecue, Die zijn weliswaar in aanschaf vaak wat duurder maar in een oogwenk gereed en qua temperatuur eenvoudig te bedienen.

Eindeloos veel opties

Op Barbecueplein.nl kan zowel de beginnende bbq’er als de fervente fan zijn of haar hartje ophalen. Niet alleen voor het concept van gas, houtskool gebaseerd of elektrisch kunt u bij ons terecht. Ook ons assortiment aanverwante zaken zoals borden, bestek, bbq-gereedschap tot sauzen en rubs aan toe is bij ons verkrijgbaar. Ons complete assortiment elektrische barbecues, gasbarbecues, houtskoolbarbecues en meer staat online. Wilt u een bepaald exemplaar eerst eens met eigen ogen aanschouwen, waag dan de korte rit van Roermond naar Breugel net boven Eindhoven. In onze showroom kunt u zeer veel exemplaren uit ons assortiment live bekijken.
OFYR Cedar Wood Planks (set of 3)