Van elektrische tot houtskoolbarbecue: surf naar Barbequeplein.nl

Van Den Dungen tot Gemonde; Van Middelrode tot Berlicum; En van Maaskantje tot Sint Michielsgestel dorp. Iedereen in uw gemeente, iedereen in uw provincie en eigenlijk iedereen in heel Zuid-Nederland is liefhebber van barbecue.

En wie lekker in eigen tuin wil grillen en bakken heeft diverse keuzes uit BBQ-concepten met ieder hun eigen voor- en nadelen. Waar gaat u voor?

Van BBQ-gemak tot ultieme smaaksensatie in Sint Michelsgestel

Elektrische barbecues zijn milieuvriendelijk en eenvoudig in de bediening. Geen gedoe met kooltjes, vuur en rookontwikkeling. Draai aan de knop en grill uw gerechten. U kunt ad-hoc beslissen om te gaan barbecueën. Uw apparaat staat zo klaar en is net zo snel weer opgeruimd.

Verkiest u koken op echt vuur, dan bieden gasbarbecues nagenoeg dezelfde voordelen. Door de hogere temperaturen die bereikt kunnen worden geven deze extra mogelijkheden. En uw gerechten zijn nog sneller klaar dan in geval van elektrische verhitting.

Schuwt u vieze handen niet in Sint Michielsgestel? Wilt u BBQ’en vanuit traditie en met een ongeëvenaarde smaak? Aan die vereisten kunnen alleen houtskoolbarbecues voldoen. De hedendaagse exemplaren zijn echter veelzijdig en maken u het BBQ’en tegelijkertijd culinair en gemakkelijk.

Dé specialist, die zit bij u om de hoek

Met regelmaat verwelkomen wij inwoners van Sint Michielsgestel in onze showroom in Breugel. Als specialist op het gebied van BBQ zitten wij namelijk bij u om de hoek. Kom langs! ‘Surf offline’ met uw auto over de A2 naar ons magazijn en aanschouw aldaar onze elektrische, gasgestookte en houtskool-gestookte BBQ-toestellen met eigen ogen. Laat u adviseren en neem het exemplaar van uw voorkeur meteen mee! Wilt u er niet op uit dan kunt u al uw apparaten en accessoires ook gemakkelijk bestellen vanuit uw luie tuinstoel in Sint Michielsgestel. Ze zijn zo door ons bezorgd!