Professionele barbecue huren? Dat kan natuurlijk bij ons.

Wat kunt u de gasten op uw feest nu beter te eten geven dan heerlijke spijzen, bereid op de barbecue? Een gezellige BBQ maakt uw tuinfeest of evenement helemaal compleet. De heerlijke geur zorgt voor een extra dimensie en draagt bij aan de sfeer. Beschikt u zelf niet over een professionele barbecue? Dan kunt u er via barbecueplein.nl vanzelfsprekend een boeken.

Barbecue verhuur: diverse opties

Laat ons een aantal suggesties doen van wat u uw gasten zoal aan kunt bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke, zelfgemaakte en vers bereide pizza’s? Wij maken het mogelijk d.m.v. de verhuur van een heuse Alfa pizza oven. Deze hoogwaardige hout gestookte oven vormt een echte eyecatcher bij u in de tuin.

Bent u fan van de ‘Big Green Egg’, het buitenkookapparaat waarmee men werkelijk waar alles kan bereiden? Beschik nu over dit fantastische toestel voor een dag door deze BBQ via onze website te boeken. Wilt u eerst grip krijgen op alle mogelijkheden die dit apparaat u kan bieden? Volg dan een workshop via ons en groei uit tot een echte ‘Egghead’ chef-kok.

Ook al zo’n eyecatcher van een BBQ die u via ons kunt huren is de OFYR Cooking Unit. Dat is de ultieme accessoire voor zowel bakken, koken als stomen. Wij kunnen deze aanbieden voor 1- of meerdaags gebruik zowel staand op een klassieke voet als een aanhangtrailer geïntegreerde versie. Plug and play! Hoe handig is dat?

Maak van uw feest of evenement een topactiviteit

Barbecueën is eenvoudig, sfeervol en bij eenieder geliefd. Met onze dienstverlening op het gebied van BBQ verhuur, beschikt u over alle noodzakelijkheden om uw gasten de lekkerste hapjes aan te kunnen bieden. Ongeacht de omvang van uw gezelschap, wij kunnen u een geschikte kookfaciliteit leveren.

Barbecue verhuur kan ook de opstap zijn naar de aanschaf van eigen faciliteiten. Wilt u eens proberen hoe dat nu gaat, koken op zo’n Big Green Egg toestel? Kies voor de optie van BBQ verhuur en de heerlijke middag die u zult hebben met vrienden en bekenden zal u snel over de streep trekken.

Voor al uw vraagstukken en de invulling van al uw behoeften omtrent BBQ is er barbecueplein.

Charcoal Companion Ceramic Grilling Grid Sfeer foto