Pizza steenoven buiten

Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van buiten koken. Maar BBQ is voor ons meer dan alleen vlees grillen hoor. Alle soorten gerechten kunnen tegenwoordig buiten worden bereid. Afgezien van BBQ’s in alle maten en van diverse verschillende materialen, verkopen wij ook pizza steenovens. Ruikt u die heerlijke geur van pizza al in uw tuin?

Een pizza steenoven is een speciale, vaste oven gemaakt uit vuurvaste steen of klei. Deze wordt op hout gestookt en levert de allerbeste, meest smaakvolle pizza’s en broden op. Maar vanzelfsprekend kunt u ook andere gerechten in zo’n bijzondere oven bereiden.

Alfa Pizzaoven One + Base

Steenoven kopen doe je bij dé buitenkeukenspecialist

Buiten koken, dat is absoluut ‘ons ding’ bij ons. Een steenoven in de tuin zien wij dan ook als een zeer waardevolle toevoeging aan uw totale outdoor-kookarsenaal. Een pizza steenoven bakt uw deeggerechten met behulp van vochthoudende hete lucht. Daardoor kan op een hogere temperatuur worden afgebakken dan in een conventionele oven. De baktijd kan bovendien aanzienlijk worden verkort.

Besluit u een pizza steenoven te kopen dan zult u daar geen spijt van krijgen. Nooit eerder waren uw deeggerechten met vlees en / of groenten zo fraai bruin aan de buitenzijde en toch zo sappig aan de binnenzijde.

Specialist in outdoor cooking

Pizza steenovens zijn er in vele soorten en maten. Toch is er aan dit concept de afgelopen 2 millennia maar weinig veranderd. De basis is en blijft een koepelvormige steenoven die wordt verwarmd d.m.v. hout. Zo’n fraaie steenoven is niet alleen functioneel, biedt u niet alleen de mogelijkheid tot het bereiden van heerlijke etenswaren, maar is ook een esthetische aanwinst voor uw tuin. Een échte eyecatcher.

Interesse? Bekijk het aanbod pizza steenovens voor buiten op onze website. Bestel en wij bezorgen u uw oven aan huis. Of bezoek onze showroom om het model van uw voorkeur eerst met eigen ogen te kunnen aanschouwen.