Home

OFYR is dé nieuwe manier van koken in een outdoor omgeving. Het betreft een soort grote vuurschaal die een kegelvorm heeft met daar bovenop een platte rand. Dat is het bereidingsgedeelte voor je maaltijd. De warmte die vanuit het midden uitstraalt, zorgt ervoor dat de platte plaat bovenop verschillende kooktemperaturen heeft. Het platte vlak wordt met een beetje olie ingesmeerd en je kunt er vervolgens heerlijk op grillen. De platte grillplaat heet ook wel Plancha.

En OFYR is niet alleen een fantastische barbecue waarop je voedingswaren van gebakken ei tot biefstuk met een heerlijke smaak kunt bereiden. Het is zelfs mogelijk om op de Plancha brood te bakken of in de winter bijvoorbeeld glühwein op te warmen. Het is ook nog eens een kookmethode die ontzettend veel sfeer brengt en waarmee je op een leuke wijze buiten en samen kunt koken. Bovendien is het een object dat je tuin in esthetisch opzicht verfraaid.

Voordelen

Een OFYR van Barbequeplein.nl biedt diverse voordelen

Een groot voordeel is dat de OFYR zeer eenvoudig te reinigen is. Alle restanten van voedsel en oliën en dergelijke worden opgebrand. En restanten hechten zich niet eenvoudig aan het plaatoppervlakte van de OFYR. Wat zich wel hecht is bovendien gemakkelijk met een spatel te verwijderen.

Deze kookstudio kan bovendien gewoon buiten blijven staan zonder dat het nodig is om hem te overdekken of af te dekken. Wil je de OFYR toch verplaatsen dan is dat desondanks ook heel eenvoudig aangezien de verschillende onderdelen afzonderlijk kunnen worden verplaatst.

Barbequeplein.nl is een specialist op gebied van alles wat met bbq te maken heeft. Wij leveren niet alleen de OFYR maar kunnen je ook op allerlei andere gebieden van dienst zijn. Bijvoorbeeld met gebruiksaccessoires en zelfs met een compleet assortiment kruiden om je voedingswaren tijdens het bbq-proces op smaak te brengen.

Bovendien voorzien wij je met veel liefde voor het bbq’en van advies. Wacht niet langer me de aanschaf van jouw OFYR. Neem direct contact met ons op of bestel nu via onze website!

Home