Big Kamado bbq sale bij Barbecueplein.nl

Kamado Joe is in de loop der tijd uitgegroeid tot een begrip in Nederland op het gebied van culinair bbq’en. Met dit toestel dat voorzien is van een keramische vuurkorf, kan een veelheid aan kook-, bak- en rooktechnieken worden toegepast. Feitelijk is een Kamado Joe bbq een soort buitenoven die fungeert op houtskool. Door het uitgekiende concept is de temperatuur perfect beheersbaar. Dat levert de lekkerste gerechten op.

Bent u op zoek naar een interessante Kamado Joe aanbieding? Hou ten alle tijden de webshop van Barbecueplein.nl in de gaten. Want dat is dé plek waar je die aanbieding kunt vinden.

Bbq Kamado Joe in diverse varianten verkrijgbaar

Voor ieder wat wils. Bent u een grote of een kleine eter? Heeft u een groot gezin of bent u maar met zijn tweeën? En zo’n bbq dient na afloop toch opgeborgen te kunnen worden en wellicht heeft u daarvoor maar beperkt ruimte.

Allereerst is daar de Kamado Classic Joe die verkrijgbaar is in diverse uitvoeringen. Het rooster in de , Kamado Joe Classic 1 is net als bij de Kamado Joe Classic 2 en Kamado Joe Classic 3 bijna 50 cm in diameter. Deze types hebben elkaar opgevolgd en bij iedere uitvoering zijn een aantal nieuwe (gepatenteerde) features toegevoegd.

Qua omvang kunt u kiezen tussen de Kamado Joe Junior en tussenvormen variërend met aan de andere zijde van het spectrum de qua afmetingen ‘immense’ Kamado Joe Big Joe. Met de Kamado Joe Large voorziet u een grote groep mensen tegelijk van gerechten terwijl de Kamado Joe jr. heel geschikt is voor romantisch thuis tafelen met 2 personen. De Kamado Joe Big Joe 3 is het laatste type dat Joe aan zijn assortiment heeft toegevoegd.

Verwen uzelf met een Kamado

Maak gebruik van een actuele Kamado aanbieding op onze website en bekijk direct het assortiment aanverwante artikelen. Het concept van de ‘Big Green Egg’ is bijvoorbeeld zodanig doorontwikkeld dat inmiddels ook allerlei handige accessoires beschikbaar zijn. Met een dergelijke ‘kleioven’ en aanverwante hulpmiddelen, verandert u in een topkok in eigen tuin. En o wat maakt zo’n Kamado bbq het koken plezierig. Maar het eten wordt er zowaar nog leuker door. In elk geval nog lekkerder.