Een houtskoolbarbecue voor het échte bbq-gevoel

Wie van bbq’en houdt heeft tegenwoordig heel wat keuze. Het bbq’en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een ware culinaire aangelegenheid. Al naar gelang uw wensen qua gerechten, kunt u de bijpassende apparatuur en het juiste bbq-concept voor uw situatie selecteren. Er is een elektrische of gas barbecue voor wie van gemak houdt. Kamado’s en Pellet Smokers zijn de hoogwaardige tegenhangers. En voor al deze mogelijkheden kunt u in onze webshop terecht. Vanzelfsprekend ook voor een houtskoolbarbecue.

Een barbecue die gestookt wordt op houtskool zorgt voor die speciale smaak van vlees en andere gerechten. Dat is de échte smaak van bbq.

OFYR Kamado Table Corten PRO Teak Wood BGE

Waarom een houtskoolbarbecue aanschaffen?

Het praktische voordeel van een bbq die werkt op houtskool is dat deze overal kan worden gebruikt. Ideaal voor een plek waar gas- en electrafaciliteiten ontbreken zoals op de camping of achter in uw tuin waar de zon tot laat nog zo lekker schijnt. In aanschafwaarde is een barbecue die op houtskool werkt bovendien heel voordelig. In onze webshop treft u een breed aanbod aan.

Het grote voordeel van een houtskoolbarbecue is natuurlijk dat de gerechten worden voorzien van die heerlijke, kenmerkende en voor velen nostalgische rooksmaak. Kiest u voor dit type bbq dan kiest u voor het ware karakter van barbecue.

Vanzelfsprekend ook voor barbecue houtskool

Vanzelfsprekend kunt u in onze shop ook terecht voor bbq houtskool zelf, het medium waarop de bbq brandt. Er is een grote variatie aan houtskoolsoorten beschikbaar die allemaal hun specifieke voor- en nadelen hebben en ook van grote invloed kunnen zijn op de smaak.

Komt u er qua aankoop op onze website niet uit, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.